Vand un set de covorase de cauciuc pentru LOGAN / SANDERO (si cred ca sunt bune si la DUSTER). Covorasele nu sunt noi, le-am folosit eu aprox. 3 luni pana sa-mi schimb masina. In ultimele 6 luni au stat prin garaj. Sunt realizate dintr-un cauciuc gros de calitate (nici tare, nici moale, exact asa cum ar trebui sa fie), rezistent la uzura. Acopera toate zonele care se pot murdari, sunt sub forma de tavita, are inclusiv protectie pt piciorul stang si pt tunelul dintre scaunele spate/fata.
Pret 45 lei
P.S.: Dat fiind faptul ca nu vand ceva de o valoare foarte mare, livrarea se poate face doar in Pitesti (varianta simpla) sau Bucuresti (varianta mai complicata - le trimit pe un prieten care are drum mai des pe la capitala), astfel incat sa nu intre in discutie costul "transportului".
P.M. pt furnizarea datele de contact!
Pret 45 lei
P.S.: Dat fiind faptul ca nu vand ceva de o valoare foarte mare, livrarea se poate face doar in Pitesti (varianta simpla) sau Bucuresti (varianta mai complicata - le trimit pe un prieten care are drum mai des pe la capitala), astfel incat sa nu intre in discutie costul "transportului".
P.M. pt furnizarea datele de contact!
Comment