Cumpar Mp3 Player Blaupunkt De Pe Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

up.........
    My ride

Comment

nimeni?!.....
      My ride

Comment

ideea e ca vreau mp3-ul asta pentru ca e compatibil cu aceasta comanda care o am montata pe masina mea. am inteles ulterior ca sunt adaptoare pentru ca aceasta comanda sa functioneze si pe alte mp3playere auto. daca ma poate ajuta cineva cu un adaptor de genul asta care sa merga la comanda din poza il rog sa ma contacteze. merci
        Attached Files
        My ride

Comment

Salut! Iti pot confirma eu ca acel modul de comenzi este compatibil cu player-ul de pe Duster. Logan-ul meu are aceasta configuratie din fabrica.
          Am citit si eu pe forum la un moment dat ca se poate adapta si la alte playere dar alte informatii despre subiect nu detin.
          Daca gasesc thread-ul te anunt!
          Stima!
          sigpic
          Always remember, you're unique, just like everyone else.

Comment

am vb cu cineva care a spus ca are adaptoare dar nu se potrivesc la tipul asta de comanda ci la cel de pe laguna2 ala cu 2 butoane la care pui pauza tragand de amandoua....pe mine ma intereseaza ori mp3playerul de duster (sau logan black line) ori un adaptor pentru comanda mea.
            My ride

Comment

up..........
              My ride

Comment

Am eu Mp3 Duster cu tot cu comanda la 300 ron.
                Nou!
                Last edited by 77sky; 22 June 2011, 18:29.

Comment

suna-ma sau da-mi un nr de tel 0722 . 663 812 merci
                  My ride

Comment

in continuare interesat se pare ca "Fruji" s-a razgandit asa ca sunt interesat in continuare sa achizitionez un MP3 de pe duster sau de pe black line
                    My ride

Comment

Am o varianta mai buna pentru tine daca te intereseaza. Am eu un Blaupunkt Melbourne SD27, cu suport pentru carduri SD. Am la el si modul bluetooth cu suport pentru stick de memorie. Din cate imi dau seama merge satelitul respectiv pe el. Iti atasez si o schema cu mufele de pe spatele lui luata din cartea tehnica. Din schema respectiva ar trebui sa se bage in C2. Daca esti interesat iti pot da mai multe detalii, eventual facem si proba(vedem noi cum ne-om descurca, eu sunt din Ploiesti).
                      Attached Files

Comment

ma intereseaza in principiu modelul de pe duster si black line. multumesc pentru oferta
                        My ride

Comment

----------------->
                          My ride

Comment

Azi pleaca mp3 playerul si comanda spre tine.Bafta!

Comment

Multumesc Fruji pentru MP3-Player si pentru comanda. Functioneaza impecabil si arata foarte bine in bordul Loganului meu.

Thread-ul poate fi inchis. eu mi-am luat Playerul de la Fruji si am plecat de aici
                              My ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google