Cumpar Logan DCI Dupa 2007 Cu Ac

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Logan DCI Dupa 2007 Cu Ac

Cumpar logan Diesel An min.2007 cu aer conditionat sub 100000km

cerinte bine de indeplinit dar nu obligatorii
    - prim proprietar
    - carte service
    -distributie schimbata

Salut.
    Colegul are de vanzare un dci dar e din 2006
    Aici

Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

valabil!!!!!!!

Comment

Iulie 2007, 1.5 dCi, gri metal, ABS, AC, CB, geamuri electrice (cu impuls) , oglinzi electrice, scaune incalzite, alarma cu pager, fara accidente, 28.ooo km-reali ! . Fa-mi o oferta !
        Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

nu iti fac eu pretul uite e mailul meu si trimite si mie niste poze te rog sycon222002@yahoo.com ....interior exterior motor stii tu

Foloseste POST reply cand raspunzi postului anterior, nu Quote
          Last edited by 77sky; 30 May 2011, 08:51.

Comment

astept oferte serioase nu ca cea venita de la fratello

Comment

Oferta era serioasa; din pacate timpul/vremea nu mi-au permis sa fac pozele solicitate. Oricum, interiorul este absolut impecabil, am huse de Prestige ; motorul nu a fost spalat NICIODATA ! Pret : 6850 euro (avand in vedere ca eu am dat pe ea 9850).
              ... si de obicei am fost rugat sa vand masinile pe care le-am avut, asa ca "nu stiu eu" ce-si-cum trebuie facut in situatia de acum....Te salut ! Sa ai numai drumuri bune !
              Last edited by Fratello; 2 June 2011, 21:30.
              Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Eu nu contest ca ai o masina buna tinuta bine ;;;;dar vezi tu ;;cine cumpara o masina noua si da aproape 10000euro pe ea se ataseaza emotional de masina de pret si e perfect corect din pacate piata spune cu totul si cu totul altceva ;;;;(bine acum e si adevarat ca sunt masini cu km dati inapoi aranjate pt vanzare dar sunt si masini precum a ta doar nu or fi toate toate chiar toate rablagite );;;;ideea e ca o masinia ca a ta ambition sau kiss fm cu 86cp din 2007 chiar si 2008 are un pret intre ----vezi tu pe autovit pe auto.ro pe buletin auto etc ...
                Pretul tau nu e mare e deasupra unui pret mare ....( daca tu gasesti o masina una singura ca a ta la acest pret te rog sa imi trimiti si mie linkul )

Comment

inca valabil ;;;;;;astept oferte

Comment

se poate inchide am cumparat

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google