[VAND] KIT complet BIXENON H4 pentru LOGAN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] KIT complet BIXENON H4 pentru LOGAN

VAND KIT complet BIXENON H4 6000k pentru LOGAN.

Pret - 199 euro.

Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Si merge si pe logan?Ce modificari trebuie aduse instalatiei electrice?Cam cat costa montajul...?Se pot comanda si alte culori...decat alb?
    Am pus si culorile disponibile temperaturii in K
    3500K (Gold Yellow)
    4250K (o.e.m.color / white with yellowish color)
    6000K (Pure White - Blueish) Most Popular * Always in stock
    8000K (Purple White)
    10000K (Pure Blue)
    Last edited by Cristi_Xp; 9 February 2007, 05:27.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da merge pus pe logan si nu necesita modificari ale instalatiei. Pe stoc exista doar 4300k si 6000k, restul doar la comanda.
      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

Si cat costa montajul?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai depinde unde il montezi...cel mai ieftin este daca il pui tu cu manuta ta pe masina. Montajul nu este complicat deloc, dar pentru siguranta puteti apela la firme de alarme sau audio.

Comment

OFERTA SPECIALA kituri xenon

155 EURO orice kit de H1, H3, H7, H11 si

190 EURO orice kit de H4 Bixenon.

Temperatura de culoare este de 6000K.

Oferta valabila in limita stocului disponibil. Ofer garantie 12 luni la balast si becuri. Nu ofer montaj, dar daca am timp va ajut cu mare placere sa le instalati pe masina.

Pentru comenzi sunati-ma la 0751.194.100 sau 0788.194.100

Cu respect,
            Doc

Comment

Atatsez aici si poza cu spectrul culorilor.
              Attached Files
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Thx pentru poza andrei.

Am pe stoc si seturi de H7 cu 4300K.

Pentru comenzi sunati-ma la 0751.194.100 sau 0788.194.100 sau YM: obdtuning

Cu respect,
                Doc
                Last edited by Cristi_Xp; 13 May 2007, 23:17.

Comment

UPDATE PRET: 170 EURO pentru kiturile Xenon H4 (Dacia Logan)

Kiturile de conversie HID au devenit unul dintre cele mai eficiente investitii in acesorii auto, in acest moment. Lumina alba clara produsa o masina cu faruri Xenon, este foarte similara cu ceea ce vedem ziua si ca rezultat, obiectele luminate de farurile cu xenon, apar cu aceeasi culoare ca si cand ar fi ziua. Studiile au aratat ca peste 60% din accidente se intampla noaptea. Din acest motiv simplu, este evident ca iluminarea joaca un rol vital in siguranta soferului si a masinii sale. Tot stiintific s-a demonstrat ca lumina alba fata de lumina galbena reduce oboseala ochilor si implicit creste puterea de concentrare si ajuta soferul sa ramana alert si concentrat mai mult timp pentru un sofat mult mai relaxant si sigur. Farurile echipate cu bec xenon bat mai departe si intr-un unghi lateral sporit facand astfel posibila indetificarea din timp a obstacolelor, a pietonilor, biciclistilor etc, mai facil si fara efort. Efortul de a conduce pe vreme cu precipitatii (ploaie sau ninsoare) este mult diminuat. Asadar, o mai buna iluminare, poate duce la salvarea vietilor.

Kit simplu H1, H7, H3 si H1 - pret : 145 €
                  Kit Bi-Xenon H4 (Dacia Logan) - pret: 170 €

Un kit complet XENON contine:
                  - 2 balasturi electronice
                  - 2 becuri Xenon : H1, H3, H7, H11 etc
                  - elemente de fixare precum benzi dublu adezive, suruburi, suporti pentru ancorarea balasturilor
                  - manual de instalare

Garantie 12 luni. In plus garantia acopera toate eventualele defecte pentru balast cat si pentru bec.

Becuri disponibile:
                  H1, H3, H4, H7,H11, D2S, D2R. Se pot instala pe faza scurta, faza lunga sau proiectoare de ceata.

Pentru mai multe kituri cumparate oferim reduceri de pret.

CAUTAM DISTRIBUITORI. Oferim preturi avantajoase. Relatii la: 0751-194.100 sau 0788-194.100

Chiptuning - cresteri de putere motor si scaderea consumului prin resoftarea ecu. Calibrare software.

Comment

xenoane

Pe masina mea,pe faza scurta am avut o instalatie xenon care facea o umbra in forma de v pe sosea si nu vedeam in fata nimic.Te rog sa imi spui daca era din cauza becurilor sau a lupei de la faruri? Cu becuri normale se vede foarte bine.Mentionez ca pe faza lunga acolo unde nu este lupa se vede ok cu aceleasi becuri si inst. xenon.Daca achizitionez un kit h1 si unul h11 cat ma costa toata afacerea ?
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Merg puse bixenon si la faruri angel ? (ptr. Logan)
                      :popa:

Comment

Originally posted by bagheera View Post
                        Merg puse bixenon si la faruri angel ? (ptr. Logan)
                        Eu am gasit H4 bixenon + H11 la 300 euro pachet ... Pentru cunoscatori, este mult ? Este putin ?

Am vrut sa sterg mesajul mai sus postat dar se pare ca n-am reusit ... sorry !
                        :popa:

Comment

Da, cine stie. Era deja creat topicul asa ca e mai usor sa bage aici anuntul.

Ar trebui sa reactualizez oferta de xenon?
                          Last edited by crististreulea; 14 January 2011, 12:17.

Comment

Care e treaba cu astia ?

Sunt cumva xenoane no-name si din cauza asta un pret asa mic ?
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Lupele sigur sunt niste porcarii. Eu nu am vazut pana acum faruri cu lupa facute pe vapor care sa si lumineze. Pe Honda DelSol am tot cautat sa schimb farurile dar n-am gasit inca ceva aftermarket care sa faca lumina mai mult decat ce am acum.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google