[VAND] Vand arcuri sport de la R.Nick & alte piese

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cat coboara arcurile? si cat de cam cat de tari crezi ca sunt?

Comment

mai sunt arcurile?

sunt intregi sau sunt taiate?
      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by mcm022006 View Post
        cat coboara arcurile? si cat de cam cat de tari crezi ca sunt?
        Coboara cam cat H&R-urile 4.0 cm acceptabile ca duritate . Doar sunt arcuri sport .

Originally posted by vyalli View Post
        mai sunt arcurile?

sunt intregi sau sunt taiate?
        Nu sunt taiate , sunt aproape noi (1000 Km ) Arcurile sunt rezervate pana la sfarsitul saptamanii , daca nu le cumpara baiatul cu care am vorbit vor reveni la vanzare si o sa anunt pe forum .
        Raman in continuare farurile , triplele , consola centrala de prestige .
        Daca e cineva din judetele limitrofe masina se vinde cu 3300 E , pretul fiind negociabil .
        Tel : 0765121410.
        Last edited by mary.bia66; 20 September 2011, 16:52.
        sigpicTransport marfa !

Comment

Up!!!

Up!!!

Up!!!
          sigpicTransport marfa !

Comment

salut.

crezi ca o sa fie vro problema daca eu pe masina am 17/50/205 in genul ca o sa atinga daca coboara 4 mm?

Comment

nu are cum sa fie nici o problema. stiu ca si Bia avea niste roti in genul asta si nu erau probleme. considerati-l ca un up......
              Last edited by popavlm; 22 September 2011, 11:15.
              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

salut.

crezi ca o sa fie vro problema daca eu pe masina am 17/50/205 in genul ca o sa atinga daca coboara 4 mm?
                Nu sunt sigur daca o sa-ti atinga , eu am avut pe 17" dar cu 45 , tu vad ca ai pe 50 , arata cam a tractoras !!!

Originally posted by popavlm View Post
                nu are cum sa fie nici o problema. stiu ca si Bia avea niste roti in genul asta si nu erau probleme. considerati-l ca un up......
                Multumesc popavlm pentru up !!!!!!
                Faruri + bixenon Street Storm -450 Ron
                Triple tuning cu fond negru mat. - 200 ron
                Consola bord model prestige 120 ron !
                sigpicTransport marfa !

Comment

mai am o intrebare despre arcuri

ti-am studiat masina la My ride si am vazut ca la un moment dat aveai arcuri eibach si le-ai vopsit in rosu. sunt aceleasi? sau le-ai schimbat intre timp

Asa au venit jantele la masina cu 50 si nu e tractoras e struto-camila fara arcuri si de asta caut sa le schimb

Comment

nu sunt aceleasi,le.a schimbat...deci up si de la mine,recomand ,om de incredere....

Comment

mai am o intrebare despre arcuri

ti-am studiat masina la My ride si am vazut ca la un moment dat aveai arcuri eibach si le-ai vopsit in rosu. sunt aceleasi? sau le-ai schimbat intre timp

Asa au venit jantele la masina cu 50 si nu e tractoras e struto-camila fara arcuri si de asta caut sa le schimb
                      Multumesc ca ai avut rabdare sa citesti cate ceva si despre masina mea , nu sunt unul care baga gunoiul sub pres , arcurile sunt de la Racing Nick asa cum spune si titlul ,daca tu ai citit ca sunt vopsite uite aici o poza care o sa te edifice .
                      Ai mai jos si un theard in care se vede clar data cand au fost cumparate !

Grutzz .... multumesc ma tata !!!!!
                      Attached Files
                      sigpicTransport marfa !

Comment

Up !!!!!!!!

Up!!!!!!!!!

Up!!!!!!!!!
                        sigpicTransport marfa !

Comment

Originally posted by mary.bia66 View Post
                          Multumesc ca ai avut rabdare sa citesti cate ceva si despre masina mea , nu sunt unul care baga gunoiul sub pres , arcurile sunt de la Racing Nick asa cum spune si titlul ,daca tu ai citit ca sunt vopsite uite aici o poza care o sa te edifice .
                          Ai mai jos si un theard in care se vede clar data cand au fost cumparate !

Grutzz .... multumesc ma tata !!!!!
                          salut

nu te-am acuzat ca ai ascunde gunoiu pe undeva. vazusem ca le-ai vopsit si pe acelea in rosu si nu stiam care sunt acestea care le vinzi. Am masurat astazi distanta intre sol si aripa si pe fata am 69 cm iar pe spate 71 cm. Sunt interesat de ele dar mie ca o sa atinga. O sa mai studiez problema

P.S tu ai renunta la eibach ca era distanta prea mare intre aripa si roata daca aveai 45 ?

multumesc anticipat

Comment

UP!!!! zece caractere !
                            sigpicTransport marfa !

Comment

poti pune o poza mai clara cu farurile si in ce stare se afla cu vreo prindere rupta ceva?

Comment

Farurile le am la tara , pun poze sambata seara .
                                Farurile sunt impecabile .
                                Bonus am si doua pleoape special pentru ele !!!!

Up ... arcuri sport , faruri street storm cu bixenon, triple tuning
                                Last edited by mary.bia66; 30 September 2011, 15:00. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpicTransport marfa !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google