[VAND] 4 Jenti De Aliaj Originale Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] 4 Jenti De Aliaj Originale Logan

jentile sunt in stare buna, fara zgarieturi, sau alte probleme.... pret 800 ron setul
    modelul este cel din poza
    Attached Files

mentionez ca nu sunt jentile din imagine...doar modelul este la fel, duminica o sa pun poze cu ele cand ajung acasa...

....up....

sus cu anuntul!!!!
    Last edited by goe_64; 3 June 2011, 15:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

mentionez ca pretul NU este negociabil....pozele sunt facute azi dar nu am avut timp sa dau cauciucurile jos....vand doar jentile.
      Attached Files

Comment

am si capacele cu antifurturi la ele...

.... up .........

sau schimb cu jenti de tabla + diferenta 600 ron

astept oferte...
        Last edited by goe_64; 6 June 2011, 16:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sus cu jentile

Comment

sus cu jentile....

Comment

2 din ele cam bubuite nu mai lasi ceva la pret ?

Comment

nu sunt "bubuite" se vad urmele unde au fost lipiti plumbii cand se echilibreaza...atata tot...ultimul pret ar fi 700 ron...

0721.70.20.24.
                Last edited by 77sky; 8 June 2011, 18:04.

Comment

poza 1 si 4 pe marginea de sus buza este indoita ala nu este semn de plumb

Comment

poza 1 este de la o groapa, poza 4 este zgariata de la bordura...superficial... astea sunt jentile...daca erau bubuite se vedea pe interior...eu am pus poze pt a se vedea ca sunt in stare buna... 700 ron ultimul ultimul pret

iar la poza 1 daca era bubuita se vedea si in spate...dar dupa cum se poate observa buza din spate este impecabilala toate...semn ca nu au fost bubuite!!!

Foloseste Post Reply cand raspunzi postului anterior, nu Quote!
                    Last edited by 77sky; 8 June 2011, 18:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ori sunt impecabile fara zgarieturi ori sunt de la plumbi ori de la o groapa.
                      UP
                      Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

Impecabile in sensul k nu au fost bubuite sau raschetate de borduri....pt niste jenti de 6 ani sunt impecabile...din pctul meu de vedere....eu nu cred k incerc sa fraieresc pe nimeni...pozele vorbesc...

Nu mai cita postul anterior! Scrie corect, fara limbaj prescurtat, gen mIrc!
                        Last edited by 77sky; 9 June 2011, 00:11.

Comment

nenea, impecabil inseamna ca arata ca scoase din cutie, nu ca din beci. sunt frumoase jantele, am si eu. spor la vanzare!

Comment

ok...nu sunt impecabile.....rectific anuntul, VAND JENTI DE ALIAJ ORIGINALE IN STARE BUNA....

scuze pt limbaj!!!

up up up
                            Last edited by goe_64; 10 June 2011, 12:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

anunt valabil

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google