If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca o vand o vand cu scaunele astea ca sunt foarte- foarte bune ,sau le dau la skimb cu cineva pe viitor. nu este problema asta..problema mare e ca nu vreau la skimb scaune ca nu am ce face cu ele( imi ocupa si spatiul).. vreau sa le dau impreuna sa pun la (cutia fermecata pentru jante ) ) poate se gaseste cineva si are scaunul uzat la pasager si vrea unul bun....
cata eu ti am zis : ramane pt tine asta de la sofer dar sa mai ia cineva si pe celalalt sa nu raman cu el ca nu am ce face. poate cineva le vrea dupa impreuna ..ce fac?
ar mai fi cineva sa vrea un scaun pasager sau il are uzat si vrea unul foarte bun ?
scaunul de la sofer este deocamdata rezervat pentru Cata FOF
ar mai fi cel de la pasager !!
scaunul de la sofer s a dat!! MAI AM UN SINGUR SCAUN DE LA PASAGER FOARTE INTRETINUT.. PRET 200 DE LEI SAU ALTE COMBINATII !!
Last edited by grecu_28golan; 6 July 2011, 17:14.
Reason: Automerged Doublepost
nu vrea nimeni un scaun foarte bun sa l inlocuiasca pe cel vechi? hai ca e deja pret negociabil ..
200 lei negociabil sau schimburi !! ( un e51 sau e52 + dif (daca este cazul)as cauta daca ar fi )
sau alte schimburi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment