anunt valabil
[VAND] MP3 Player Auto BLAUPUNKT Cu Modul BLUETOOTH Si Cu Suport Pentru Carduri SD
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Revin cu pozele promise mai sus, si cu refacerea ofertei
Player-ul Blaupunnkt cu suport pentru carduri SD impreuna cu modulul bluetooth aferent cu suport si pentru stick-uri de memorie USB le dau la pretul de 350 lei.
Separat modulul bluetooth il dau cu 200 lei, iau Player-ul il dau cu 250 lei (dar as prefera sa le dau impreuna, ca nu am ce face doar cu modulul).
Cum ziceam in postul precedent mai am un CD-Player stock fara mp3, cu care a venit masina, si care este in stare impecabila, nu a functionat decat doua saptamani pe masina. Pretul acestuia este de 120 de lei.
As prefera ca modalitate de livrare, predarea personala in Ploiesti sau in apropierea acestuia, dar nu exclud din calcul expedierea lor in tara .
Cutia din poza 5 este de la playerul cu suport pentru carduri SD
Astept doritori.
Comment
-
Da si eu am fost foarte multumit de el, in dau ca am primit altul mai smecher . Multumesc.
Modulul bluetooth s-a dat.
Mai raman MP3 Player-ul Blaupunkt cu suport pentru carduri SD la care dau si un card SD de 512 MB, la pretul fix de 200 lei, si CD Player-ul Blaupunkt stock de pe Logan, varianta fara MP3, la pretul fix de 100 lei.
Astept cumparatori.
Comment
Comment