Cumpar jante originale logan, sa fie in stare buna, respectiv vand jante de tabla! Accept si schimb si dau diferenta!
Cumpar Jante Originale! Vand Jante De Tabla!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jantele pe care le vinzi sunt noi, sh, in stare buna ........si poze. Pretul pe 4 bucati, pe 2 daca dai.
Jantele de aliaj pe care le doresti, vreun model anume?
Consulta si tu anunturile si vezi ce scrie acolo.
La alea de tabla te-am intrebat de ET (offset).
Transportul cine il achita, cum vrei decontarea.
Nu-i greu, da-ti interesul daca vrei sa scapi de ele, daca nu o sa stai cu ele multisor.
Comment
-
mai prietene...nu mi graba sa le dau pentru ca le pot vinde si acum daca vreau si nu le vand in iasi ca le vand in Cluj, da nu am ce sa pun pe masina pentru ca nu gasesc jante originale de ALIAJ!!!! Daca gasesc un set de jante de ALIAJ sa cumpar le pot vinde, pana atunci nu pot. Poze nu am si daca le dau le dau pe toate 4. Au 13.000 de km...sunt noi! Offsetu ala nu stiu ce ii
Comment
-
mai prietene
Pe janta de tabla scrie undeva langa gaurile pentru prezoane asa ceva: ET 50 sau ET 43 Sau ET....
Sfatul meu: ia-ti jante de aliaj si pe cele de tabla pune gume de iarna care au devenit obligatorii. Cat obtii tu pe jante vei da de 2 ori pe an montat gume de vara, primavara si de iarna, toamna+ echilibrat. Sa vezi cum se aduna banii.
Comment
Comment