Dezmembrez ZIF-ul(roti,jante,evacuare Etc.)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Avand in vedere faptul ca rotile sunt intr-o stare excelenta, pretul...

La pretul asta, transportul rotilor de la Constanta in Bucuresti este cadou
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Salut,

Vinzi jantele fara anvelope,daca da la ce pret?

Mersi,

Comment

nu se vand separat. Razvanamza mai jos nu am cum,nu imi recuperez nici investitia,acelasi lucru si cu barile stabilizatoare de spate,vreau duar sa recupez investitia. Mvp ne vedem diseara pentru boxe,jokere e gata si mocheta,dar am gasit duar pe alb,daca vrei neaparat rosu incerc sa fac rost.
        sigpic

Comment

Este perfect si cu ALB! sa o iei la tine diseara ! MS
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Boxele Hertz au ajuns la mine, sunt impecabile, merci mult Golane Uppppp!!!!
            Last edited by crististreulea; 16 July 2011, 15:15.
            sigpic
            The MVP

Comment

Golane, vezi ma ca cineva vroia anvelopele si altcineva jantele, poate ii cuplezi sa scapi de ele. le vinzi intregi si se descurca ei dupa aia la imparteala.
              Last edited by crististreulea; 16 July 2011, 15:16.
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

corpul clapeta ala mare a ajuns la mine. aseara drumul inapoi acasa a fost un deliciu a cazut curba de cuplu cu peste 500rpm, dar am si castigat pe toata plaja de turatii. demarajul este violent chiar si de la 1500 de ture. se plafoneaza mai repede, cam la 45000rpm, dar nu ma deranjeaza deloc. masina se comporta mai mult ca un diesel acum, aproape ca nu-mi mai doresc 1.6. il citez pe golanu' "se simte mai bine ca remaparea" . foarte foarte multumit!

am reusit sa dau scart cu treapta 3

Comment

golane inca o data , daca lasi rotile la 15 mil eu le cumpar.
                  Last edited by crististreulea; 16 July 2011, 15:18.

Comment

pretul unei jante noi OZ Ultraleggera se poate vedea aici.
                    pretul unui cauciuc nou Dunlop SP Sport se poate vedea aici.

dupa un scurt calcul, jantele 700 euro iar cauciucurile 314 euro. acestea sunt cele mai mici preturi care le-am gasit.
                    produsele nefiind noi, vanzarea lor la jumatate de pret e chiar o ocazie.

nu conteaza cu cat le-a achizitionat vanzatorul! conteaza daca este sau nu bun pretul cu care vinde produsele in prezent!

ps: pe jantele si cauciucurile mele nu am dat nici un ban, asta ar insemna ca in momentul in care vreau sa le vand trebuie sa cer mai putini bani? adica sa-i dau eu bani celui care vrea sa le cumpere?!
                    reveniti-va cu picioarele pe pamant, si ramaneti ontopic! eu fiind cel care a sters posturile anterioare
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Nu trebuie sa ii ceri bani celui care vrea sa le cumpere.Trebuie doar sa ne spui si noua de unde le-ai luat

Comment

talcioc..)
                        sigpic

Comment

deja sunteti copii .Daca a fost singurul pe faza cand s-au vandut jantele alea .Eu am discutat cu baiatul ala dinaintea lu golan si i`am oferit 300 euro pe ele Daca mi le vindea la 300 euro vi s`ar fi parut normal sa le vand mai departe 250 ? adica la pret de jante de aliaj de logan ? Le-a luat la pret bun , iar pretul care il cere pe ele e cu foarte mult bun simt .Fraier a fost ca vi-a zis de unde le-a luat si cat a dat pe ele si n-a zis ca le-a luat noi , atunci v-ati fi batut toti pentru la pretul asta
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

corect mai bine face licitatie, inceand de la 500 de euro

Comment

deci ramane in picioare afirmatia mea cum ca romanul vrea mult , ieftin si bun.

Comment

Pune anuntu cu jantele si pe alte cluburi(renault, golf sau care o mai fi, nu stiu, e doar o parere)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google