Vand urgent angel eyes logan la 500 ron perechea...eu leam cumparat de o 6 luniii, le-am montat si le-am dat jos din cauza ca am avut niste probleme cu cei de la asigurari dar in special cu cei de la dacia...in rest farurile nu au nimic nici o zgarietura!!!As vrea sa le dau unui posesor care isi iubeste loganul si vrea sa arate mai bine...bine nu ma deranjeaza sa le dau la un posesor din afara iasului ..dar ar fi preferabil sa le ia unul din iasi ca sa iau si eu banii in mana mai repede
Dacia Logan Angel Eyes
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca sunt alea pe care le stiu eu.....sunt pe cromam raspuns eu pt ca el intra cam rar...aveti aici o poza cu ele montate pe masinaAttached Files0.9 tce SL plus
Comment
-
Am mutat threadul la Anunturi Online, ca poate e vazut mai usor aici.
Comment
-
Asta minte ma ...o mai postat asta acum vreo 2 luni si i`am zis ca i le cumpar ...am vorbit cu el pe mess ca la telefon nu raspundea ...si cand i`am zis ca le vreau trimise prin curier si nu prin posta s`o tras pe cur ....si vreo 2-3 sapt tot mi le`o trimis ...nici macar nu le are. 80% is sigur k e tzeapa. Imi pare rau daca ma insel. Aveti mare grija care le comandati. Numai bine.
Comment
-
Da..asa e nu le are..acele faruri care le-am tinut eu in mana si ma uitam la ele....sunt doar niste halucinatii de ale mele....
daca nu stii sau crezi ca stii ceva...incearca sa vorbesti mai relax...nu suntem la gradinita...;) sa aratam spre unul sau spre altul cu degetul tipand ca minte0.9 tce SL plus
Comment
-
Uita`ti`va la data conversatiei ...daca erau farurile ok de ce nu le`o trimis ?! Sa ma lamureasca si pe mine niste minti luminate !!
P.S. Mentionez ca conversatia asta a fost salvata dupa ce am mai vorbit de vreo 3 ori de faruri !
Si evident ca stiam ca prin curier va fi cu plata prin ramburs ...n`ar fi fost prima oara cand comand prin curier si sunt persoane pe site care pot confirma !!
Comment
-
Ca si concluzie nu tea facut nimeni mincinos noi doar am confirmat ca are acele faruri dar vad ca nui a vinde lui farurile cum nus io popa, 1-0 pentru tine cemai nu e om de cuvant sigur isi va primi cateva sicane de la colegi la prima intalnire .......am ramas fara cvinte (poate banii tai nu erau buni)
Comment
-
Adevaru`i ca am exagerat si eu dar am stiut ca intr-o zi o sa ajung aici. Tocmai din acest motiv am si facut print screenurile la vremea respectiva si ca norocu le-am mai avut pe comp. M-a ofticat rau postul lui iooon_cug iar postul meu cu "raspunsul" la atacul lui a fost post facut la minut. Dupa ce am postat mi-a picat fisa ca puteam lua din arhiva toate conversatiile de pe mess pe care le-am avut cu luigelo ...sa vedeti negru pe alb cum i-am scris ca am banii oricand si ca trebuie doar sa le trimita. Bine ...ma gandesc ca l-a deranjat faptul ca am avut pretentia ca farurile sa fie in stare buna (asa cum sustine el ca sunt) si nu forjate ...ca alta explicatie nu gasesc.Last edited by grassu; 30 March 2008, 05:56.
Comment
-
Nu vad dece atata agitatie mai ales la grassu , poate s-a razgandit omu si nu ti-a spus la momentu ala si daca risti sa fie forjate farurile mai bine pui 2 milioane si iei noi cu garantie asa macar sti de o treaba si plus de asta nu cred ca nu ti-ar spune omu daca nu sunt zgariate doar suntem toti loganisti si ne respectam reciprocBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Nu ma agit, chiar nu am de ce, incercam doar sa ii avertizez pe cei interesati sa nu ia tzeapa dar am fost inteles gresit. Data viitoare si daca o sa fiu 100% sigur ca e tzeapa o sa postez "comanda`ti cu incredere, e baiat de treaba". Si legat de "respectul" de care vorbesti ....eu ma indoiesc vere ...nu exista asa ceva intre loganisti ! Poate intre cei ce se cunosc si sunt prieteni.
Comment
Comment