Dacia Logan Angel Eyes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Teapa iti dadea daca ii trimiteai bani si te lasa cu ochi in soare asa doar ca ati vorbit si a ramas la stadiu de vorbit nu inseamna nimic.
    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Bai omule, am discutat cu luigelo si totul era ok doar ca el vroia sa mi le trimita prin posta ( daca le trimitea prin posta, le plateam si doar dupa ce le plateam le vedeam ce e in colet si daca nu erau bune sau nu erau farurile ...imi luam tzeapa ). Ai inteles pana aici ? Bun ! Eu i`am zis ca le vreau trimise prin curier ( daca le trimitea prin curier, deschideam pachetu, ma uitam la ele, daca erau bune le plateam, daca nu ...i le trimiteam inapoi ) si de atunci tot m`o luat cu zaharelu pana le`o facut uitate.
      Si cand am vazut ca iar a postat ca le vinde ...am postat si eu ca sa aibe lumea grija si sa nu ia tzeapa ...am incercat sa ajut (asta in cazul in care e tzeapa).

Nush ce Dumnezeu e asa greu de inteles ..parca n`am vorbii toti aceeasi limba ...si eu cu asta am incheiat aici ! Numai bine !

P.S. Sper ca ai inteles acum Rudy ...nu vreau sa ma cert cu nimeni ...

Comment

Eu zic ca ar trebui inchis acest thread nusi mai are rostu deja se incing spiritele fara motiv e neserios si close

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google