sus cu volanul
Vand Volan Piele PH 2 ORIGINAL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Spanule cum sade volanul pe Sandel? Arata bine combinatia de culori volanul negru, airbag gri? Daca bagi si o poza iti multumesc virtual.
La Sandero mi l-au schimbat acum 2 luni pe garantie, daca volanul asta este OK si original iau si eu unul. Ca pana la urma tot la imbracat volanul in piele ajung. Am avut tentativa de husa si m-am lasat pagubas.
Comment
-
am cumparat volanul acum o saptamana si urmeaza sa fie montat. e lucrat bine si nu prezinta defecte.
Volanul e aceeasi culoare cu airbagu si se simte si bine la atingere. Deabia astept sa il invart.
Multumesc pt volan si pt cotiera care si acum nu prezinta nici un semn ca s-ar stricasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
am primit astazi volanul. totul a fost in regula. ma asteptam sa fie putin mai gros decat cel obisnuit la Sandero.
ca un plus este faptul ca se simte mai bine mana pe piele decat pe vinilin. avand in vedere pretul spun ca a fost o achizitie buna. la Sandero mi-a iesit din garantie si am schimbat deja un volan pentru exfoliere.
daca cineva l-a montat pe masina vreau niste detalii. am toate sculele si nu o sa merg la service pentru asta.
1) Airbag-ul este prins cu suruburi torx 20 laterale?
2) Clemele de pe volan din otel trebuie cumva comprimate ca sa iasa airbag-ul? Acestea fiind a doua modalitate de prindere pe langa suruburi.
3) La volan in centru se scoate cu torx 50. corect?
Comment
-
winnie cred ca trebuiesc impinse doua sigurate care tin airbagul prin cele 2 orificii mici din spatele volanului, cu torx e la ph, iar volanul intradevar se desface cu torx de 50
susVand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
confirm...
si eu mi-am schimbat volanul odata pt ca s-a exfoliat si ala a impins prin spate cu surubelnita si a sarit. e prins in cleme. Dupa ce sare de acolo airbagu se decupleaza si gata poti sa dai jos volanul
nu a fost necesar sa scoata borna de la baterie.sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment