[VAND] Faruri Angeleyes TTi (2 Lupe) Xenon H1 4300k Si 6000k

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Faruri Angeleyes TTi (2 Lupe) Xenon H1 4300k Si 6000k

vand o pereche de faruri cu angeleyes si lupa pe fiecare faza , mai bune ca cele de la MegaDrive, nu se aburesc, bat bine iar pozitiile nu se ard(cel putin in 3 luni de cand le am nu s-au ars niciunu), le-am cumparat de noi .

Defecte: o urechiusa rupta (acum 2 zile am avut un accident si m-a lovit cineva in aripa stanga, rezultatul fiind , o voi lipi dupa ce dau farurile jos de pe masina)
    amandoua farurile au cate 7 din cele 8 becuri functionale, cate 1 la fiecare far este ars (asa au fost de noi)

kit-uri xenon, doua la numar, unul Ztech de 6000k si celalalt Philips licenta de 4300k(un bec este Ztech)

300 ron farurile
    150 ron kit-ul 4300k
    100 ron kit-ul 6000k

tot pachetul cu 500 ron.
    Attached Files
    sigpic

farul cu urechea rupta urmeaza a fi schimbat pe asigurarea celui de m-a accidentat .
    saptamana viitoare scot masina din service si farurile pot fi trimise noului proprietar .

foarte important, accept si schimb cu faruri stoc de origine . ba chiar prefer varianta asta.. si diferenta de 150 ron pe langa transportul suportat de client .
    sigpic

Comment

ROG UN MODERATOR SA MODIFICE ANUNTUL
      am ridicat farurile de la service si dupa analize am decis sa modific un pic anuntul

set faruri angel eyes, nu se aburesc, nu sunt matuite, sunt in stare perfecta de functionare, cel din stanga are o urechiusa rupta de sus (insa o am .. se poate lipi doar ca nu mi-am batut capul) si geamul a fost dat jos si are si acolo cateva clipsuri de pe margine rupte.. dar o data pus mastic nu se mai da jos , bat perfect . 280 ron perechea . cel din dreapta e 10/10 din orice punct de vedere..iar cel din stanga este in aceeasi stare dar cu defectele mentionate.

o data montate nu se vede nicio diferenta, atat estetic cat si functional !
      o sa urc niste poze in curand

Nu accept schimburi!
      Pretul este 280 ron !
      sigpic

Comment

set faruri angel eyes, nu se aburesc, nu sunt matuite, sunt in stare perfecta de functionare, cel din stanga are o urechiusa rupta de sus (insa o am .. se poate lipi doar ca nu mi-am batut capul) si geamul a fost dat jos si are si acolo cateva clipsuri de pe margine rupte.. dar o data pus mastic nu se mai da jos , bat perfect . 280 ron perechea . cel din dreapta e 10/10 din orice punct de vedere..iar cel din stanga este in aceeasi stare dar cu defectele mentionate.

o data montate nu se vede nicio diferenta, atat estetic cat si functional !
        o sa urc niste poze in curand

Nu accept schimburi!
        Pretul este 250 ron !
        sigpic

Comment

Uuuuuuuuuupppppppppp
          sigpic

Comment

up, le dau pt ca mai am un set identic pe masina si nu am ce sa fac cu ele.....
            Last edited by Pigoo; 11 October 2011, 04:17.
            sigpic

Comment

UP ! 250 ron !
              sigpic

Comment

daca le mai ai pm ca le vreau eu daca nu pls pm de unde le-ai procurat.ma intereseaza in mod special lupele.ms anticipat.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google