astept oferte, numere de telefon pe privat, sau pot fi contactat la 0726211249 - alex
[CUMPAR] Etrieri Logan Van ( Mcv ) Cu Tot Cu Portetrieri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vrei etrierii de van tu ..ce ai scris in paranteza mcv e gresit..mcv ul are ca si berlina...in fine. am io etrierii de van completi la 170 lei setul.
sarmele care tin placutele vin in cutie cu placutele ..daca nu gasesti iti fac io rost..cu 20 lei nu cu 23o lei.o seara buna.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
,
domnul florin vedeti ca nu prea sunteti informat am logan 1.6 16 v din 2008 si am etrieri de van .asa ca mai informati-va daca tot vindeti piese si nu mai corectati colegii ,si chiar e pacat ca doar locuiti in zona unde se fabrica loganul
Comment
-
-
Originally posted by planetara View Postdomnul florin vedeti ca nu prea sunteti informat am logan 1.6 16 v din 2008 si am etrieri de van .asa ca mai informati-va daca tot vindeti piese si nu mai corectati colegii ,si chiar e pacat ca doar locuiti in zona unde se fabrica loganul
golane sarmele pentru etriri vin sigur cu placutele.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View Postinformat sunt destul bre..io nu am vazut logan 16 v cu acei etieri...asta prea putin conteaza.si de ce zici cai pacat ca stau in zona cu fabricarea loganului crezi ca am mers in fabrica sa vad ce pune?...io am spus ce stiam nu ce am vazut....
golane sarmele pentru etriri vin sigur cu placutele.
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View Postinformat sunt destul bre..io nu am vazut logan 16 v cu acei etieri...asta prea putin conteaza.si de ce zici cai pacat ca stau in zona cu fabricarea loganului crezi ca am mers in fabrica sa vad ce pune?...io am spus ce stiam nu ce am vazut....
golane sarmele pentru etriri vin sigur cu placutele.
Cand iti zice un om ...ca nu esti destul de informat ...nu fi arogant.... ..
Cum iti explici faptul ca ....am un prieten care o cumparat un MCV ...si acum recent o vrut sa o remapeze ...si nu poate ...toti avem calculator DELPHI ....daca stii ....el are BOSCH.....are discuri bosch ...de 260 mm si etrieri de van .....el habar nu avea ....abea cand o vrut sa o remapeze ...si nu o pututu ...si-o dat seama . SI recent trebuia sa schimbe discurile ...si cand le-am dat jos ....am ramas masca .. si el la fel .
Scuze de offsigpic
Comment
Comment