1. Ansamblu discuri pline Logan 259mm LPR + etrierii din fabrica (complet, inclusiv suporti etrieri) + placutele de frana aferente LPR, toate rulate cca. 10.000 km. Pret 100 lei toate. Motivul vanzarii - mi-am pus discuri ventilate, deci am schimbat si etrierii. Acestia au fost pe masina pana la 100.000 km si nu am avut probleme cu ei. Placutele de frana au pe dos tablite metalice anti-vibratie. Un disc este zgariat putin superficial pentru ca mi-a facut greutati la desurubare un surub cu cap torx (aveau pasta pe ele...) si a trebuit sa improvizez, mi-a scapat surubelnita de sacrificiu si asta e... Sunt ruginite putin pe o fata pentru ca am terminat schimbul seara tarziu si au ramas peste noapte afara, s-a pus roua pe ele.
2. Carcasa oglinda Logan Phase 1 neagra, reglaj manual. 30 lei. M-a sters unul si mi-a spart oglinda si nu am gasit decat cu totul la vremea aia de cumparat. Carcasa arata ok.
3. Maneta stergatoare fara CB. 30 lei Schimbata dupa cca. 15.000 km de functionare pe vechea masina cu una care avea CB.
Se pot vedea in Timisoara zona Fratelia.
2. Carcasa oglinda Logan Phase 1 neagra, reglaj manual. 30 lei. M-a sters unul si mi-a spart oglinda si nu am gasit decat cu totul la vremea aia de cumparat. Carcasa arata ok.
3. Maneta stergatoare fara CB. 30 lei Schimbata dupa cca. 15.000 km de functionare pe vechea masina cu una care avea CB.
Se pot vedea in Timisoara zona Fratelia.