Vand Jante Logan Pe 15!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Jante Logan Pe 15!!!

Vand jante dbv pe 15 pentru logan CU TOT CU CAUCIUCURI!!! Jante sunt in stare buna,gumele la fel.dimensiuni 195/65/r15
    pret: 200 de euro
    0742204092
    Attached Files

Nu vrea nimeni niste jante frumoase? Ca pret zic ca sunt super ok,gume pe ele au(sunt de iarna),sunt si pe 15 si nu sunt probleme cu politia,ce mai trebuie oare?

Comment

La multi nu le place designul de la jenti... pretul e bun mai ales ca ai si gume pe ele...

Comment

Originally posted by adu89 View Post
        Nu vrea nimeni niste jante frumoase? Ca pret zic ca sunt super ok,gume pe ele au(sunt de iarna),sunt si pe 15 si nu sunt probleme cu politia,ce mai trebuie oare?
        un ultim pret?
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Eu zic ca e un pret destul de bun,nu avea rost sa cer 220 sau 230 de euro ca sa mai las ca tiganu un milion acolo.200 pret fix.pentru mai multe detalii,nu ezitati sa sunati la numarul afisat.multumesc de intelegere

Comment

Şi de unde ştim că jantele nu sunt crăpate sau defecte?
            M-ar interesa jantele , dar nu stiu cum ne descurcam sa mi le trimiti .

Comment

Apropo da şi tu dimensiunile exacte ale cauciucurilor Sunt cumva 185\65 R15

Comment

Încă o întrebare : de ce le vinzi şi de ce aşa ieftin . Tind să cred că e ceva suspect cu ele - ori sunt furate ori sunt defecte ori..... nu ştiu ce să cred.

Comment

În cazul in care am greşit şi jantele sunt în regula , ca şi cauciucurile de pe ele sunămă la 0723573053 să ne înţelegem.

Comment

Deci gumele sunt 195/65/r15 , jantele nu cred ca vrea cineva sa i le trimit prin posta,cel mai bine vii si le vezi,o sa incerc zilele astea sa le mai fac niste poze.jantele nu sunt ale mele,sunt ale unui vecin si vrea sa scape de ele,de asta pretul este asa mic.daca intr-adevar le vrei perfecte,le mai dai o mana de lac.cine e interesat suna

Comment

Pana la urma gata s-au vandut sau nu?
                      sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

Nu am primit nici un telefon cu vreo oferta.cine vrea suna,vine,le vede si le cumpara daca vrea.prin posta nu se merita sa le trimit.cine vrea,vine in galati,sau daca are pe cineva de incredere aici si le cumpara.cui ii plac le cumpara,cui nu oricum mi se pare ca mai mult se vorbeste decat se fac oferte ;)

Comment

Originally posted by adu89 View Post
                          Nu am primit nici un telefon cu vreo oferta.cine vrea suna,vine,le vede si le cumpara daca vrea.prin posta nu se merita sa le trimit.cine vrea,vine in galati,sau daca are pe cineva de incredere aici si le cumpara.cui ii plac le cumpara,cui nu oricum mi se pare ca mai mult se vorbeste decat se fac oferte ;)
                          incerc sa caut ,asa ceva mai aproaoe de casa , pana la Galati ,nu pot sa-mi fac drum decat in concediu,......mananc doua pite si o bucata zdravana de slana de la SIBIU PANA ACOLO ,OK, MERSI
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Deci nu vrea nimeni jante cu gume la 200 de euro?!?! Zilele astea o sa incerc sa mai fac poze,cei interesati pot spune si daca vor sa fac poze din anumite unghiuri

Comment

Eu le-as lua .. da sa ma duc pan la Galati cu masina ...de banii de benzina dus-*intors.. mai bine cumpar unele noi ...Mersi orcum

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google