Vand Jante Logan Pe 15!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Jante de vanzareeeeeeeeeeeeeeeeeeee nimeni interesant?

Comment

Nu trebuie parcurs drumul.. te intelegi cu baiatul si trimite prin curierat mai mult d e50 de lei nu ii max max 50 de lei.. si daca nu iti plac sau crapate sau etc.. le trimiti inapoi si gata. Pretul ii foarte bun.. si arata bine dau si bine pe logan are un prieten din cluj pe un logan cluj arata super exact acelasi model de jenti.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Serios acum,chiar crezi ca stau sa dau jantele jos de pe masina,le pun la posta si dupa aia daca nu ii convin mi le trimite inapoi? eu spun ca cel mai bine e sa vina clientul sa le vada,parerea mea...

Comment

Daca le dai separat zimi un pret ptr jante...cauciucuri am.....
          sigpic

Comment

Le dau cu totul,cu gumele nu mai am ce face,le iei si pe ele le pastrezi pentru iarna ca nu e un pret exorbitant... daca esti interesat suna si vorbim mai multe

Comment

jenti=cauciucuri LOGAN

Originally posted by KeanuRev View Post
              Nu trebuie parcurs drumul.. te intelegi cu baiatul si trimite prin curierat mai mult d e50 de lei nu ii max max 50 de lei.. si daca nu iti plac sau crapate sau etc.. le trimiti inapoi si gata. Pretul ii foarte bun.. si arata bine dau si bine pe logan are un prieten din cluj pe un logan cluj arata super exact acelasi model de jenti.
              tipul de la cluj are fosta mea masina, iar tipul ala de jenti au fost cumparate din germania anul trecut, de asta mi-au sarit in ochi jentile. intradevar dau bine pe logan, pot sa-ti postez citeva poze cu ele montate. dar sa zicem ca le mai ai si iti pot oferi 150 euro pe toate4. pretul tr. il achit fara probleme......0726218407
              Last edited by crististreulea; 15 April 2008, 19:10.
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Originally posted by blackufo View Post
                tipul de la cluj are fosta mea masina, iar tipul ala de jenti au fost cumparate din germania anul trecut, de asta mi-au sarit in ochi jentile. intradevar dau bine pe logan, pot sa-ti postez citeva poze cu ele montate. dar sa zicem ca le mai ai si iti pot oferi 150 euro pe toate4. pretul tr. il achit fara probleme......0726218407
                CAM ASA ARATA PE LOGAN
                Attached Files

Comment

De ce intotdeauna romanul are "harul" de a trage de orice pret?!?! 200 de euro fix,cine e interesat suna si vorbim.deja e un pret foarte bun,tu vrei sa mai tragi de el,fara suparare,cred ca si tu ai reactiona la fel. 200 de euro PRET FIX !!!

Comment

Jante pe 15 cu gume la pret bun nu vrea nimeni?Vine vara acum,le cumparati si le tineti ca jante de vara,tot nu e bine?
                    Attached Files

Comment

Originally posted by adu89 View Post
                      Jante pe 15 cu gume la pret bun nu vrea nimeni?Vine vara acum,le cumparati si le tineti ca jante de vara,tot nu e bine?
                      oferta mea ramane valabila..........

Comment

200 pret fix!!! Nu faceti alte oferte ca nu are rost.multumesc

Comment

Topic inchis!

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google