[CUMPAR] Conducte AC 1.6 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [CUMPAR] Conducte AC 1.6 16v

Caut pentru logan 1,6 16v conductele de AC (cea care intra in compresor si cea care iese din compresor si intra in radiatorul de AC),se potrivesc si cele de 1,4 mpi si 1,6 mpi.NU SE POTRIVESC CELE DE DIESEL.O sa atasez si poze,dar in cazul in care are cineva poate atasa poze.

Multumesc si astept oferte.

se potriveste si cea de diesel dar o modelezi putin,eu am avut pe masina[nu are acel filtru]

Comment

am benzina deci vreau pt benzina nu sa o modelez eu.

Comment

salut

conducta care intra in compresor o am noua la 250 ron daca te intereseaza astept pm

cred ca le am pe ambele noi dar totusi daca le ai pe cele vechi ar fi bine sa le comparam 350 ron daca te intereseaza astept pm
        Last edited by planetara; 19 September 2011, 12:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Banuiesc ca e vb de acestea doua asa ca ai pm.
          Attached Files
          Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

cea mare din prima imagine o am .cealalta nu seamana cu ce am eu

daca tevile sunt sigur pt 1.6 16 v cea din prima poza o am si costa 250 ron
            Last edited by planetara; 20 September 2011, 13:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am gasit originala in vitan duminica cu 100 lei /buc,after tot 100 lei.O sa incerc sa gasesc second daca nu o sa iau noi.Mai astept oferte

Comment

se poate inchide

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google