If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand senzori de parcare noi...i-am desfacut doar ca sa ii probez...pachetul este format din 4 senzori pentru bara pe spate,cutia centrala,display cu buzzer(arata si distanta pana la obiect)si burghiu pentru gaurit bara!!!
Cantitate:1 set
Pret 80 lei...pretul este fix,nu este negociabil
am atasat si o poza sa va faceti o idee
Buni senzorii pentru banii astia. Nu stiu daca mai are, dar la banii astia cred ca o sa iau si pentru masina mea (am un set pe masina fratelui meu si pana acum sunt multumit de ei).
Asta daca o sa mai gasesc.
Noroc cu vanzarea BlueStar.
cine mai vrea senzori...doar cu 10 le in avans...pentru ca eu asa numai aduc...aduc doar daca mai doriti...si vreau sa fiu sigur ca ii cumparati...dureaza 2-3 saptamani pana ajung senzorii la mine...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment