Vand Senzori De Parcare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

up haideti cu comenzile colegii!!!

Comment

up up up cu senzorii...

Comment

up cu senzorii...joi acum imi vine coletul si incep sa ii distribui...!

Comment

Am vorbit ieri la telefon , azi dimineata la ora 9 a ajuns coletul. ...ai un UP de la mine.
          Un Craciun fericit alaturi de cei dragi iti urez.
          Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

multumesc la fel kklaus....up cu senzorii...si cu comenzile

Comment

A montat cineva senzorii de la BlueStar_KWO? Sunt eficienti? Arata distanta reala pe display? Ceva pareri?

Comment

Am eu. Se montează ușor și arată 100% corect distanța. Măsurată de mine de mai multe ori, în mai multe condiții.

Comment

in seara asta fac eu un filmulet cu senzorii...sa vedeti eficienta...

Comment

Vreau si eu.cum procedam sa ne gasim.

Comment

Rezerva si mie un set...dupa ce vad filmuletul si imi place ce vad, batem palma...

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=v4Eo9...e_gdata_player ,aici e clipul,mesajul e scris dupa telefon,sper sa se vada bine,senzorii sunt montati pe masina mea,in caz ca nu merge dati search pe youtube cu senzoriparcare uploadat de alexandrwtzw,sper sa va placa,cine vrea senzori sa lase pm cu nume,adresa completa,cod postal si numar de telefon.

Comment

poti sa ne arati si noua cum ai pus acel display deasupra oglinzii si cum se vede. Si daca imi poti spune si dimensiunea lui. as vrea sa cumpar 2 seturi (fata si spate) dar vreau sa ma gandesc cum sa il pun pe cel din spate.

Comment

am facut si niste poze la display, ca sa se vada cum este amplasat pe oglinda...eu l-am trecut prin stalpul din partea dreapta(atentie...daca il treceti prin stalpul din stanga nu ajunge cablul la lampa de la marsarrier)...pe la usi pe sub cheder...pe sub bancheta spate si intr-un final in portbagaj...e foarte simplu de montat...se pot monta 2 display-uri pe aceeasi oglinda...numai ca or sa vina un pic in afara...ceea ce nu cred ca ar fi o problema
                            Attached Files

Comment

Da...am vazut filmuletul (link-ul nu merge)...vreau si eu...vb pm

Comment

astept pm cu adresa completa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google