Vand Senzori De Parcare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Buna seara. am fost ieri sa ridic coletul cu senzorii de la posta. maine de dimineata ii si montez. multumesc mult. sper sa nu fie nicio problema.
    Multa bafta in continuare.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

multa bafta iti doresc si eu si parcari usoare

Comment

Am montat senzorii si sunt super multumit de ei...detecteaza absolut tot si afiseaza distanta reala pana la obstacol...am crezut ca pe van/mcv nu vor funtiona in parametri reali si mi-a fost frica sa nu detecteze solul, deoarece distanta fata de sol la care se monteaza senzorii de parcare trebuie sa fie minim 20 inch(50 cm) si la van/mcv distanta maxima fata de sol la care se pot monta pe bara este de 40 cm...singurul lucru la care trebuie sa fiu atent este atunci cand parchez in spatele/fata unui suv sau dube deoarece senzorii nu detecteaza bara dubei ci rotile acesteia, si pana la roti te opresti in bara...deci in concluzie se pot monta fara probleme si pe van/mcv...

Comment

Asta a observat și fratele meu, care i-a montat pe un Megane 2, dar la mașinile cu «bot ascuțit» .

Comment

se mai intampla baietii, si eu patesc in anumite situatii, dar senzorii in 99% din cazuri isi fac treaba perfect si asta se poate observa din video, daca mai montez pe alta masina o sa vin si cu un video pentru ajutor la montaj si daca mai e cineva care are intrebari in legatura cu montajul ma puteti suna, toti cei care au cumparat de la mine au numarul de telefon si daca mai sunt situatii in care ati sters pm sau altele puteti sa intrati aici si aveti numarul la contact

Comment

Sal.Rezerva-mi si mie 2 seturi!Multumesc

Comment

Tentant...parca mi-as cumpara si eu :d . Ma mai gandesc .. UP de la mine

Comment

ridicat si eu coletul azi
                  multam frumos!
                  urmeaza montajul
                  Attached Files

Comment

mersi romeo-alex...ramane sa va anunt cand mai fac o comanda noua

Comment

ok, astept Pm de la tine!

Comment

se poate inchide

Comment

senzori, senzori, senzori pret 70 de lei!!!filmare aici

Comment

Ti-am lasat un pm.

Comment

am raspuns la mesaj, am o singura pereche de senzori, pastrez threadul deschis pana la primirea coletului de catre @LexDeeJay pentru feedback

Comment

senzorii au plecat catre LexDeeJay!! asteptam feedback cand ajung la el
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google