Teoretic da pentru ca e acelasi motor.
Dezmembrez Masina...vand Axa,admisie,evacuare,sistem Franare Fata Van Etc...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Uppp!!!!!!!!
SUSPENSIE:
-Amortizoare Bilstein B8 pe gaz (sport) 700ron (rezervate)
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
-Placute Ferodo Premier 100ron
-Discuri frana Zimmermann 259mm ventilate/perforate 500ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR:
-Axa came CAT CAMS 263gr 1000ron
EVACUARE:
-Galerie evacuare (serpisori) inox 4-2-1 600ron
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
-Pachet 1400ron sau la schimb cu evacuarea stock + 1200ron diferenta
EXTERIOR:
-Capota portbagaj clean schimb cu capota stock(albastru egee) + 100ron diferenta 200ron daca capota e alta culoare.
MUZICA:
-Woffer JBL GT4 250ron
-Condensator 1 farad 100ron
Comment
-
-
Uppp!!!!!!!!
SUSPENSIE:
-Amortizoare Bilstein B8 pe gaz (sport) 700ron (rezervate)
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR:
EVACUARE:
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
MUZICA:
-Woffer JBL GT4 250ron
Comment
-
Originally posted by chivu dks View Postsalut.zi-mi te rog daca as cumpara axa cu came mai trebuie sa modific ceva sau doar o dau jos pe cea existenta si o montez pe asta de la tine.chiar nu stiu exact in ce consta modificarea asta daca ar fi sa o fac.
ms.bafta
1.Poti pune axa pur si simplu dar ai un castig de putere mai mic,operatie care se poate face fara sa dai chiulasa jos,ridici motorul de partea dreapta si bagi axa prin capat pe la distributie.
2.Dai chiulasa jos,polisezi traseele de admisie si evacuare,iei din ea un 0,5mm rectifici scaunele de la supape ca sa inchida bine sa nu iti piarda compresie,schimbi semeringuri supape(asta tot ca sa nu ai probleme cu compresia) bagi axa faci si un soft pe dyno si ai o crestere de putere mai mare decat la pct1.
Acum depinde si de bugetul de care dispui,evacuarea si admisia pe care le are motorul.Ideal ar fi ca si cele 2 enumerate mai la "deal" sa nu fie stock pentru un rezultat cat mai bun.
Comment
-
7Uppp!!!!!!!!
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
MOTOR:
EVACUARE:
MUZICA:
-Woffer JBL GT4 250ron
Comment
-
statia o mai ai ?? m-ar interesa !sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
pacat ca nu am bani acum ca te usuram eu de serpisorii aia , bafta la vanzare si pacat ca o faci bucatele la cati bani si cat efort ai depus sa ajunga asa
Comment
-
Originally posted by felye View Poststatia o mai ai ?? m-ar interesa !
Originally posted by hmv86 View Postpacat ca nu am bani acum ca te usuram eu de serpisorii aia , bafta la vanzare si pacat ca o faci bucatele la cati bani si cat efort ai depus sa ajunga asa
Comment
-
7Uppp!!!!!!!!
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
MOTOR:
EVACUARE:
MUZICA:
-Woffer JBL GT4 250ron
Comment
Comment