S-a vandut demult.Va rog cititi ultima lista postata de mine,mai am doar acele piese.Multumesc!
Dezmembrez Masina...vand Axa,admisie,evacuare,sistem Franare Fata Van Etc...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MIU-le dai separat traseu de evacuare fara cele 2 finale ? ... ma intereseaza serpi si traseu de evacuare
Comment
-
Dany nu dau traseul separat de tobe.Despre serpi vorbim in decembrie,mai sunt persoane care au zis ca ii vor in cazul in care se razgandesc vorbim.
Comment
-
-
-
Originally posted by DeLuXe View PostNU S-AU RAZGANDIT, te astept domnu sa apari in peisaj
Sa mai actualizam lista putin...
7Uppp!!!!!!!!
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
-Placute Ferodo Premier 100ron
-Discuri frana Zimmermann 259mm ventilate/perforate 500ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR:
-Axa came CAT CAMS 263gr 1000ron
EVACUARE:
-Galerie evacuare (serpisori) inox 4-2-1 600ron
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
-Pachet 1400ron sau la schimb cu evacuarea stock + 1200ron diferenta
P.S Pentru viitorii cumparatori NU MAI TRIMIT ABSOLUT NIMIC PRIN POSTA! Am trimis cuiva un set de stopuri puse in pungi cu pernute de aer + cutia de la stopurile StreetStorm,nu stiu ce si cum au facut idiotii de la posta dar cand respectivul coleg de forum a "ridicat" si desfacut coletul unu din stopuri era spart.Last edited by Alex_MIU; 17 November 2011, 03:11.
Comment
-
-
Momentan nu.Nu cred ca o mai vand fiindca am facut rost de axa stock si imi e mai usor sa schimb axele intre ele decat sa dau chiulasa jos etc etc.In plus nu cred ca o sa imi dea cineva chiulasa stock + 400lei dif pe chiulasa mea care in afara de axa si chiulasa in sine totul e nou si facut ca la carte.
Comment
-
7Uppp!!!!!!!!
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
-Placute Ferodo Premier 100ron
-Discuri frana Zimmermann 259mm ventilate/perforate 500ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR:
-Axa came CAT CAMS 263gr 1000ron
EVACUARE:
-Galerie evacuare (serpisori) inox 4-2-1 600ron
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
-Pachet 1400ron sau la schimb cu evacuarea stock + 1200ron diferenta
Se mai adauga : - 2 Scaune Sparco R100 negru/albastru cu reglaj al spatarului 1500ron (se dau cu tot cu sine pentru Logan)
-2 Centuri Sparco omologate cu prindere in 3puncte 300ron
Comment
Comment