[Vând] Anvelope Second Hand De Iarna 4-5mm, 5-6mm Si 6mm+, Reduceri Pt Membri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,
    am raspuns pe PM la mai toata lumea si de aceea nu apare raspuns. Am sa raspund aici, ca sa mai vada si ceilalti.
    Am pe stoc 4 buc Matador (made in Slovakia) DOT 2009 la fel - 520 ron/set.
    Mai gasim din 2008 ceva goodyear ...
    Sau:
    Federal Himalaya VS1 DOT 2011 (sunt noi): 257 ron/buc
    InsaTurbo T2 DOT 2011 (noi resapate): 171 ron/buc
    Nokian W+ DOT 2011 (noi): 289 ron/buc

Comment

Pe 14 gasim ceva?175/65/14 sau ceva asemanator 4buc.
      sigpic

Comment

Aveti 2 cauciucuri meteor WINTER IS21 pentru logan 185/65r15. Pun si o poza uc profilul cauciucului. Din cate am inteles au iesit din fabricatie si doar sh mai pot gasi pentru a face pereche.
        Attached Files

Comment

Salut,

@Golan91: 175/65/R14 am 8 buc pe stoc; 175/70/R14 am 12 bucati pe stoc, 4 bucati care arata foarte bine, la 70 ron/buc

@o8MeLC: Meteor nu mia gasim, dar avand in vedere ca nu ai 4x4 pe masina ca sa ii strici diferentialul, poti sa-i pui orice marca/profil, cu conditia sa fie aceeasi dimensiune: 185/65/R14. Daca gasesti ceva si cu profil asemanator, e si mai bine. Te asteptam pe la noi sa iti alegi ceva care bate la profil cu ce mai ai.

Ciprian

Comment

problema nu e ca stric ceva la masina ci ca voi avea 2 de un fel si 2 de un fel si daca opreste sapcaliosul sa verifice cauciucurile de iarna observa diferente de model ceea ce nu prea e ok. Ma mai gandesc si daca este voi apela la dumneavoastra pentru o pereche

Comment

Atata timp cat sunt toate de iarna are fix 0 importanta ca sunt 2 de un fel si 2 de un fel. Pot sa fie si 4 marci diferite atata timp cat e aceeasi dimensiune si sunt de iarna, nu are nicio treaba.
              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Salut,

daca te opreste "sapcaliosul" nu are ce comenta daca ai 2 anvelope o marca pe spate si alta marca pe fata. Colegii de pe forum iti pot confirma. Ei pot comenta daca nu sunt au aceeasi dimensiune (adica daca pui 195/65/15) sau daca le ai tocite sub marker (pingele mai mici de 1.6mm). Si de la 1 noiembrie daca nu scrie M+S pe ele !

Exact cum confirma si colegul "bossake" ! multumim !

Comment

Vreau sa imi spui ce cauciucuri ai pe 185/65r15 cu profilul acela dat de mai sus, cata "carne" mai au si ce dot au ca ma intereseaza si sa stiu pentru ce vin. (2 bucati)

Vezi ca in postul trecut ai zis pe r14 si noi aveam pe 15.

Nu stiu din ce cauza credeam eu faza cu cauciucuri diferite.

Ma intereseaza si cel mai bun set de 4 bucati tot pe aceeasi dimensiune pentru un prieten, ma intereseaza foarte mult dot-ul.

Comment

Am DOT 2006: Continental, Vredestein si SAVA. Ieri am avut si 2009 chiar dar s-au vandut din greu toata ziua ... Mai am ~ 30 de anvelope, si cate 4 si cate 2. Si scade gramada in fiecare zi ... va mai veni un import pe ~ 18 luna aceasta.

Comment

astept sa lasi aici un mesaj cand vine transportul si voi veni imediat sa va ce marfa ai, ma intereseaza ,sigur, 2 cauciucuri peste anul 2008

Comment

ma intereseaza dunlop sp winter sport m3 185 /65/15 88t

Comment

transport nou 185/65/R15

Salut,

o8MelC si bandoi : aceasta dimensiune vin un transport pe 21 - vineri. Doar 60 de bucati calitate 1 si cred ca sunt majoritatea deja vandute.

Comment

eu voi da un telefon vineri sa imi spui daca mai ai ceva sau nu ca sunt foarte interesat de 2 bucati. Sper sa imi mai ramana si mie ceva

Comment

vineri pe 21 o sa te sun sa vad daca ai dunlop sp winter m3 si daca ai o sa cumpar

Comment

205.55.16 ce ai ?
                                Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google