Vand Parafina Ixell

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Parafina Ixell

Salut.Am de vanzare (momentan) 4 tuburi de parafina originala IXELL.Tuburile sunt sigilate.Se folosesc la protectia anticoroziva a caroseriei.Se ufla cu compresorul in niste gauri cu care e prevazuta din fabrica caroseria, in praguri, stalpi, lonjeroane, oalele rotilor etc.Dupa uscarea parafinei (cam 1-2 zile) aceasta este tare, ramanand unsa pe partea de contact cu caroseria.Eu mi-am suflat masina cu parafina de asta si e suuuuper.Cine doreste sa ma contacteze.Raspund cu placere la orice intrebare.In reprezentanta, pretul unui astfel de tub este, din cate am inteles, peste 200 ron.

Eu vand un tub la 60 ron.Astept doritori
    Pentru mai multe tuburi, pretul este de 50 ron/tub

Am uitat sa precizez ca un tub de parafina are 1 litru.
    sigpic

Este beton chestia asta,am folosit si eu la o alta masina.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Merci de aprecieri

E super buna.Nu merita sa va chinuiti cu vaselina, ulei etc ( nu zic asta doar sa fac reclama) si in schimb cand suflati cu compresorul, parafina asta ajunge in toate colturile, deci nu ramane loc unde sa nu se depuna parafina, si in schimb, e si un produs profesional, pe care nu il gasiti prin magazine
      sigpic

Comment

Nu vrea nimeni parafina?Nu tineti lAa masinile voastre?
        sigpic

Comment

Originally posted by adi_trif28 View Post
          Salut.Am de vanzare (momentan) 4 tuburi de parafina originala IXELL.Tuburile sunt sigilate.Se folosesc la protectia anticoroziva a caroseriei.Se ufla cu compresorul in niste gauri cu care e prevazuta din fabrica caroseria, in praguri, stalpi, lonjeroane, oalele rotilor etc.Dupa uscarea parafinei (cam 1-2 zile) aceasta este tare, ramanand unsa pe partea de contact cu caroseria.Eu mi-am suflat masina cu parafina de asta si e suuuuper.Cine doreste sa ma contacteze.Raspund cu placere la orice intrebare.In reprezentanta, pretul unui astfel de tub este, din cate am inteles, peste 200 ron.

Eu vand un tub la 60 ron.Astept doritori
          Pentru mai multe tuburi, pretul este de 50 ron/tub

Am uitat sa precizez ca un tub de parafina are 1 litru.

spune mi cum este solida sau lichida?

eu am acasa parafina de la sonda de forj( sunt sub forma de tub ) si este beton trebuie incalzita si suflata cu pistolul
          asta este tot asa ?
          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Este lichida, dar nu lichida ca si apa, putin mai groasa, daca intelegi ce spun.In momentul in care se sufla pe caroserie, dupa vreo 2 zile, ea se intareste, se face mai solida decat vaselina, adica tot asa unsa, dar daca dai cu degetul pe ea nu merge jos, numai daca o razi cu ceva.
            sigpic

Comment

Poti sa detaliezi te rog...se sufla cu compresorul...cum adica?
              Eu am compresor si diferitele accesorii prin care iese aerul...
              sigpic

Comment

Dai cu pensula valeriu si gata si apropo un tub din ala ce suprafata acopera ?
                sigpic

Comment

Acuma nu stiu exact ce suprafata acopera un tub, dar stiu ca cu 2 tuburi poti sufla toata masina, cu 3 tuburi o inbaiezi bine.
                  Parafina asta se sufla cu compresorul, cu un pistol de suflat normal, deci nu conteaza diuza de la pistol, mie mi-a suflat-o cu un pistol ieftin gasit la cel mai mic pret, vreo 500.000 cred, la asta, duza e mai mare, dar nu conteaza, pistol sa fie.Se ia pistolul si se infileteaza DIRECT pe tubul de parafina (tubul e prevazut cu filet, pe care se infileteaza direct pistolul, nu mai este necesar borcanul special la pistolul de suflat) si se sufla masina in praguri, stalpi , lonjeroane, aripi si in dublurile de tabla, prevazute cu dopuri de cauciuc.Dupa ce se usca parafina, cam 2-3 zile, ea nu mai merge jos de pe caroserie, avand o aderenta mare,ramanand unsa pe partea de contact cu tabla.

In locurile accesibile, se poate utiliza si o pensula pentru aplicarea parafinei, dar in praguri, stalpi, dubluri etc nu se poate aplica parafina decat suflata cu compresorul
                  sigpic

Comment

Mai doreste cineva parafina?

50 ron/ tub
                    sigpic

Comment

Dupa cat timp de la achizitionare se da cu parafina? Masina? Eu inca nu am 1 an si nu cred ca ar trebui ma gandesc ca ii dat din fabrica cu asa ceva poti fi mai specific unde trebuie dat? Sau doar acolo unde ai enumerat mai sus? Se scoate dopul si se baga parafina?
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

Poi e bine sa se dea cat de repede masina, sa nu apuce tabla sa se oxideze, dar si dupa aceea e bine.Parafina asta e binevenita oricand
                        sigpic

Comment

Mai doreste cineva parafina?
                          sigpic

Comment

Am 8 tuburi de parafina.Cine mai doreste?
                            sigpic

Comment

Poi in primul rand se da acolo unde sunt dopuri, deoarece acolo sunt dubluri de tabla si e obligatoriu sa dai bine pe acolo (intre dubluri apare in primul rand rugina) si apoi dai pe sub aparatorile de noroi, in praguri etc, dupa care treci si sufli lonjeroanele si toata masina pe dedesubt.Mentionez ca parafina asta nu merge jos nici daca se da cu apa cu presiune pe ea, deci nu merge jos de la apa sau de la mizeria pe care o arunca rotile
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google