Cine mai doreste parafina?
Vand Parafina Ixell
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La o parte care mi-ati lasat PM v-am trimis azi tuburile de parafina, la restul vi le trimit maine prin curier.Vroiam sa vi le trimit azi la toti dar vand repede multe tuburi si la mine in oras si maine tre sa primesc din nou.
Pt cei care nu stiu, parafina este profesionala si e la tub de 1 litru, sigilat.Acuma e momentul sa va suflati masinile cu parafina deoarece a venit sezonul rece, in care pe toate drumurile se gaseste o cantitate mareeee de sare si materiale antiderapante care dauneaza grav, pot spune, caroseriei masinilor voastre.Pentru cativa bani dati pe parafina, nu merita sa lasati masinile sa rugineasca si apoi sa umblati pe la service-uri, keltuind bani si multi nervi datorita serviciilor lor proaste.Nu uitati ca o masina ruginita dusa la service sa o repare pe garantie este de cele mai multe ori facuta de mantuiala.
Aceasta parafina poate fi suflata pe masina de oricine, tot ceea ce aveti nevoie fiind un compresor si un pistol de suflat.Toata operatiunea dureaza aprox 2-3 ore.Tabla Loganului este aproape uscata, parafina fiind aproape inexistenta.
Aceasta parafina va lungi cu muuult viata caroseriei masinilor, evintanduva de probleme nedorite si implicit de bani keltuiti pe reparatii si multi nervi
Cine mai doreste parafina sa imi lase un PM si in cel mai scurt timp ii trimit parafina prin curier.sigpic
Comment
-
La cei care mi-ati lasat Pm ca va trebuie parafina, si nu vam pututo trimite ieri,v-am pus-o azi la fanCurier.In 24 de ore ar trebui sa va soseasca.
Acre mai doreste parafina sa imi lase PM, deoarece in sezonul asta se vinde ca painea cala, si sa pot onora comenzile la toti.
Apropo....cei din service fac treaba de mantuiala, asta toata lumea o stie, ei daca ar putea nu v-ar da mai mult d 100 de grame de parafina pe masina, ganditiva si voi ca orice lucru facut pe gratis in service e mai mult decat de mantuiala facut, din moment ce la lucrurile facute pe bani le fac prost.Cum credeti ca cu un tub de parafina va face treaba suuper buna?un tub de parafina, suflat asa cu trebuie, sa nu mai aveti probele altu, mie mia intrat in praguri, in aripile din spate si putin inporbagaj, in locurile alea prevazute cu dopuri.Pt ca o masina sa fie suuuper bine ceruita aveti nevoie de minim minim 3 tuburi.Eu de exemplu am suflat masina de3 ori cu parafina si am folosit aprox. 7 tuburi, dar a iesit o treaba grozava si acuma nu mai stau cu gandul ca oare a rugini masina sau nu.La vara ii mai suflu un strat mai ales pe sub ea.sigpic
Comment
Comment