If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand anvelope 195/50/15 Riken Maystorm B2 cumparate in mai si rulate doar 1000km.Mai am factura la ele.Sunt aproape noi.Pret magazin 880 lei.Pretul meu 550 lei.Cumparatorul poate opta si pentru jante aluminiu Artec Wheels ET38 7J la 550 lei.Jantele sunt cam murdare de praf.Deci in total 1100 lei.Jantele nu le dau separat.Anvelopele le dau separat sau odata cu jantele.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Le-am avut montate pe un g3.G3 are 57 mm diametru iar jantele sunt un pic mai largi si am avut inele de centrare.Loganul stiu ca are 61 mm deci s-ar putea sa se potriveasca fara inele.Cand imi vine loganul luni am sa fac o proba.Update! Le-am masurat diametrul la gaura si au 61 mm.Totusi le fac si o proba luni.Anvelopele de 195/50/15 cred ca merg frumos pe un logan cu suspensie sport.
Last edited by karlos12; 30 September 2011, 18:14.
as fi vrut sa te laud dar nu pot sa fac asta pt ca te-ai sucit de la tranzactie si ai inchis si tel. ori ceea ce vinzi nu sunt de calitatea de care zici ori nu vrei sa vinzi si incerci sa faci cit mai multe posturi pe forum
Mi s-a parut dubios faptul ca mi-ai dat un numar de telefon al unei persoane necunoscute la care sa sun eu inainte sa ajung la atlassib.Eu vroiam sa-ti pun coletul la adresa indicata.Atata tot.Citind pe net si smecheriile care se fac la atlassib coroborat cu insistenta ta sa sun aceea persoana m-a facut sa dau inapoi de la tranzactie.Eu doresc o tranzactie curata implicand doar 2 persoane : vanzator - cumparator, fara intermediari la mijloc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment