Vand DACIA LOGAN LAUREATE 1.6 MPI- AN 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand DACIA LOGAN LAUREATE 1.6 MPI- AN 2007

De vanzare Dacia Logan 1.6 MPI LAUREATE fabricata in mai 2007 ,culoare griss comete ,km. rulati 48 500 (absolut reali ) carte service
    Se vinde cu 2 seturi de anvelope : un set de iarna NOKIAN WRG2 pe jante de tabla si cu setul de capace originale si un set de vara Continental cu jante aliaj ALESSIO
    Automobilul vine echipat cu suspensie EIBACH (coboara garda la sol cu 3,5 cm) insa va pot da si setul de arcuri originale .Amortizoarele sunt cele originale pe fata ,spatele le-am inlocuit acum 1000 km cu BOGE AUTOMATIC
    Motorul nu are alte modificari in afara de un chip tuning facut la OBD TUNING.RO ,in cateva zile ii voi schimba distributia.
    Interiorul este curat , are ca modificari ,bord de prestige (cand masina avea 20000 km ) ,aeratoare cromate ,maciulie prestige ,cotiera originala plafoniera 3 becuri ,termometru 2 zone ,filtru polen ,capace boxe prestige ( negre ) ,consola centrala prestige
    La exterior vopseaua se prezinta ok cu mici imperfectiuni datorate acestui minunat oras ,barile sunt vopsite in culoare caroseriei ,stopurile sunt fumurii (omologate ) , maner deschidere cu tips inox si tips toba inox , aparatori noroi fata +spate originale ,protectii aripi originale
    Sonorizarea este CLARION (boxe 2componente fata si boxe 2 cai spate +HU ) optional Statie +subwoofer 150 w
    Pretul de vanzare este 4900 euro ,negociabil in limita bunului simt si la fata locului
    Attached Files

De vanzare Dacia Logan 1.6 MPI LAUREATE fabricata in mai 2007 ,culoare griss comete ,km. rulati 48 500 (absolut reali ) carte service
    Se vinde cu 2 seturi de anvelope : un set de iarna NOKIAN WRG2 pe jante de tabla si cu setul de capace originale si un set de vara Continental cu jante aliaj ALESSIO
    Automobilul vine echipat cu suspensie EIBACH (coboara garda la sol cu 3,5 cm) insa va pot da si setul de arcuri originale .Amortizoarele sunt cele originale pe fata ,spatele le-am inlocuit acum 1000 km cu BOGE AUTOMATIC
    Motorul nu are alte modificari in afara de un chip tuning facut la OBD TUNING.RO ,in cateva zile ii voi schimba distributia.
    Interiorul este curat , are ca modificari ,bord de prestige (cand masina avea 20000 km ) ,aeratoare cromate ,maciulie prestige ,cotiera originala plafoniera 3 becuri ,termometru 2 zone ,filtru polen ,capace boxe prestige ( negre ) ,consola centrala prestige
    La exterior vopseaua se prezinta ok cu mici imperfectiuni datorate acestui minunat oras ,barile sunt vopsite in culoare caroseriei ,stopurile sunt fumurii (omologate ) , maner deschidere cu tips inox si tips toba inox , aparatori noroi fata +spate originale ,protectii aripi originale
    Sonorizarea este CLARION (boxe 2componente fata si boxe 2 cai spate +HU ) optional Statie +subwoofer 150 w
    Pretul de vanzare este 4900 euro ,negociabil in limita bunului simt si la fata locului

Comment

Poze set anvelope iarna NOKIAN WRG2,DOT4510
      Attached Files

Comment

Setul de jante + anvelope de iarna, se vinde si separat?
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

salut

am o intrebare

nu dai arcurile eibach separat?
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by Niki B View Post
            Setul de jante + anvelope de iarna, se vinde si separat?
            Setul de anvelope NU se vinde separat...deocamdata

Arcurile nu se vand separat.
            Last edited by spire; 6 October 2011, 14:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Spire, si eu cand am vandut masina am vrut sa o dau cu tot cu arcuri la bani de masina fara arcuri. Si ghici ce? Proprietarul a zis pas, chiar daca i le dadeam si pe cele originale.
              Vinde ce mai poti de pe ea, fa-o cum e ea din fabrica, ca mai nimeni nu da 2 lei pe toate brizbrizurile aduse.

Succes la vanzare.

Comment

Din pacate cred ca ai dreptate ....insa nu le dau jos deoarece intentionez sa tin masina in cazul in care nu i-mi ies banii.
                Nu inteleg de ce majoritatea nu vor o masina modificata usor ,insa majoritatea persoanelor tinere care i-si iau un Logan sh ,in urmatoarea luna se apuca de modificat ceva pe la ea ...????

Cat despre "brizbrizurile aduse " eu cred ca sunt imbunatatiri usoare care schimba in bine Loganul : o sonorizare mai decenta ,o suspensie nu exagerat de tare ,dar care ajuta ,jenti si anvelope bune ,stopurile fumurii ...insa cu omologare .,o remapare sa mai scoti ceva ...
                Consider ca sunt modificari minore ,dar care au schimbat masina in bine ...nu exagerat ,dar au schimbat ceva ...nu mai e ca o masina de fabrica
                Last edited by spire; 7 October 2011, 21:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

poze noi

Attached Files

Comment

Pretul de vanzare este 4850 euro ,negociabil in limita bunului simt si la fata locului

Comment

Update pret 4800 E

Comment

Anunt valabil in continuare .Distributie si curea de accesorii ( gates+koyo ) schimbate recent +schimb de bujii ( Denso twin tip )

Comment

daca te razgandesti cu arcurile sunt interesat

considere up postul meu
                          Last edited by vyalli; 10 November 2011, 15:30. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Update pret 4790 E

Comment

Update pret 4750 E

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google