Vand Logan / Laureate / 2008 / 1.6 / Pregatit De Iarna

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan / Laureate / 2008 / 1.6 / Pregatit De Iarna

Logan 1.6 MPI LAUREATE
    AN: 2008
    KM: 49000
    Motorizare 1.6 98 cai

# Stock: Airbag sofer si pasager, aer conditionat, geamuri electrice fata, servodirectie, computer bord, proiectoare ceata, oglinzi incalzite si luneta incalzite.

# Dotari Extra:

# 2 SETURI DE ROTI, unul cu anvelope de iarna cumparat si folosit iarna 2010 si unul cu anvelope de vara, ambele seturi cu jante tabla dacia.

# Cd-player mp3 si cu telecomanda JVC

# Folie Solarzone omologata RAR pe luneta, geamuri fata si spate

# Cotiera

# Ornament esapament

Pret: 4700 euro

Localizare : Baia Mare

Date Contact: Tudor Dale - 0742 386 338

Schimburi cu masini mai scumpe + diferenta de la mine: A4, BMW 3, Vw Passat incepand cu 2001 - . Vreau sa incerc diesel acum.
    Attached Files

Up !!!!!!

Comment

fa-i si tu reclama pentru ca altfel nu-l vinzi la pretul asta ...my ride ai ?

Comment

Uuuuup !!!!

Comment

slabe sanse sa-l dai in 4700

Comment

Originally posted by usr1 View Post
            slabe sanse sa-l dai in 4700
            Bine ca esti tu destept

Comment

Sunt realist........ in conditiile in care pot sa-mi iau un logan DIESEL cu 3000 de euroi. In fine e masina ta si stii cel mai bine cit ai investit in ea si cum ai intretinut-o. Bafta la vanzare.

Comment

Originally posted by usr1 View Post
                Sunt realist........ in conditiile in care pot sa-mi iau un logan DIESEL cu 3000 de euroi. In fine e masina ta si stii cel mai bine cit ai investit in ea si cum ai intretinut-o. Bafta la vanzare.

De parca n-ai stii ca se ia in calcul si nr de km, si uzura, si anul de fabricatie, si dotari ulterioare si mai ales varianta de echipare.
                Stiu ca poti sa iei in 3000 diesel cu km pana la luna si gol, chel, fara nicio dotare ! Si passatul pe care il vreau eu incepe de la 7000 euroi forjat rau, dar eu o vreau unul de 11000 euroi pentru a fi in stare buna! Ne oprim aici cu off-topicul !

Comment

Esti relativ in norme, doar ca nu-i o idee buna sa vinzi pe logan club un logan eventual la schimb. Cati au alta masina? Si cati sunt dispusi sa o schimbe cu un logan?
                  Ca fapt divers, un citroen C4, din 2008, cu 100 000km e vreo 4000 euro, hai 5000.

Spor la vanzare, poate ai noroc. Succes.

Comment

Am specificat ca nu e negociabil?
                    Fie ca specific, fie ca nu, cine ma suna se asteapta sa negociem
                    Hai sa specific atunci : Negociabil ( ca nu mai sariti si altii ). Noroc

Comment

Frumoasa masina spor la vanzare dar este cam urata fara aparatori de noroi!
                      SRF TARGOVISTE

Comment

te intereseaza un schimb cu un c5 din 2001, 2.0Hdi, full fara piele + 800 de euro din partea ta.
                        sigpic

Comment

Originally posted by florinc_99 View Post
                          te intereseaza un schimb cu un c5 din 2001, 2.0Hdi, full fara piele + 800 de euro din partea ta.
                          Mersi dar, dupa cum am scris in postul initial, seria 3, passat, a4 m-ar interesa

Si pentru hateri - da, am vazut si pers care au masini scumpe si schimba cu altele mai ieftine + diferenta.

Comment

Originally posted by thedude View Post
                            De parca n-ai stii ca se ia in calcul si nr de km, si uzura, si anul de fabricatie, si dotari ulterioare si mai ales varianta de echipare.
                            Stiu ca poti sa iei in 3000 diesel cu km pana la luna si gol, chel, fara nicio dotare ! Si passatul pe care il vreau eu incepe de la 7000 euroi forjat rau, dar eu o vreau unul de 11000 euroi pentru a fi in stare buna! Ne oprim aici cu off-topicul !
                            Man, cu 3000 eur loganul diesel de care ziceam e cu ac, cb deci varinata laureat faza 1... Acum nu mai zic ca am vazut logane diesel cu ac la numai 2300 euro ; cei drept aveau si ceva km cel mai sigur facuti in regin de taxi.

Stii ca e o vorba "nu e prost cel care cere, el prost cel care da" Succes si spor la vanzare sau schimb.

Un Up de la mine.
                            Last edited by usr1; 23 October 2011, 18:30.

Comment

deci sa nu intelegi ca sunt samsar de masini, imi pare rau de ea ca trebe sa o dau, dar imi trebe un logan colegii din Brasov stiu asta
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google