vand un set de jante da aliaj pe 15 inchi echipate cu anvelope Dunlop SP 200 sport ca noi. Jantele sunt made in Germany inclusiv cauciucurile. Jantele se potrivesc la mai multe marci de masini , fiat , dacia , opel seat , alfa romeo ...etc . Au PCD 4x98 ET 25 si J7. Anvelopele sunt 175/60/15 . Pt detalii va astept la e-mail corny_dyma@yahoo.com sau tel 0766847355. Pretul este 1000 lei15102011(005).jpg[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]15102011(006).jpg[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Vand Jante Aliaj
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
merg pe logan , cu inele de centrare desigur , am eu gume de iarna pe ele , si sunt ok.Attached Files
Comment
-
sunt 2 mm mai aproape de inelul de centrare fiecare prezon in parte si daca incerci sa pui prezoanele ori se vor infileta gresit ori deloc, pentru ca strambe n-au cum sa stea, cel mai probabil sunt 4X100 ale tale, altfel nu le puteai puneDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Da ...asa este sunt si pe 4x100 , iar astea pe care le am eu , au fost pe un opel care avea 4x100 , si baiatul si-a pus prezoane variabile....asa ca nu va faceti griji , cum eu pot sa imi pun 4x100 cu prezoane variabile , asa si voi puteti sa va puneti 4x98 cu prezoane variabile
Comment
-
Comment