Vand Sony X-Pload Merge Foarte bine se potriveste perfect cu bordul de logan, deoarece este pe gri inclusiv displayul, Pretul este de 150 de lei Negocial.. Citeste MP3.. cd.. etc. Citeste foarte bine si nu sare cd-ul in vand deoacere.. vreau sa imi achizitionez un dvd-player.
[Vand] Sony X-Pload
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[Vand] Sony X-Pload
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix -
Originally posted by KeanuRev View PostVand Sony X-Pload Merge Foarte bine se potriveste perfect cu bordul de logan, deoarece este pe gri inclusiv displayul, Pretul este de 150 de lei Negocial.. Citeste MP3.. cd.. etc. Citeste foarte bine si nu sare cd-ul in vand deoacere.. vreau sa imi achizitionez un dvd-player.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
-
BIne atunci cumparati cu 80 de roniLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Dap Up cu cd-playerul si se mai adauga 1 cd player ! deci 2 buc Cd-player Sony X-Pload, cu 1 singura fata. O fata s-a pierdut si am ramas cu 2 cd-playere si o singura fata. Are iesire SubwooferLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Up ! Cd-player ! butonul de iesire cd merge mai greu ! dar pretul ramane la 130 ROn !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment