Vand Logan Avariat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan Avariat

vand logan laureat avariat 1.4 an 2005,in jur de 60000 de km ,masina este a unui prieten motorul functioneaza perfect nu a fost afectat,nici pe dedesupt nu are nimic,doar ce se vede din poze,este avariata doar pe partea dreapta,plafon,capota,pret 2000eu negociabil
    Attached Files

piese separat nu dai?

Comment

se vinde complet,se poete repara

Comment

scuze dar cu 2500 iti ei una buna,...a idee cat costa reparatia? de ce nu o repara si o vinde?...scuze ca ma bag dar e exagerat.spor lavanzare.
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

loganul asta cu indulgenta valoreaza 1000 de euroni. Rotile nu le dai?

Comment

pretul este negociabil,ea nu se descompleteaza,si-a luat alta masina si de aceea o vinde asa
            Last edited by faithles; 5 November 2011, 23:36.

Comment

da, se repara, dar nu-ti da nimeni mai mult de 1000. al meu arata mai bine dupa accdent si n-am luat decat 1200 pe el...bafta la vanzare, o sa ai nevoie.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

In nici un caz nu o da la banii aia.Cum zicea un coleg mai sus...mai pui 500 si iei una buna si intreaga.Dupa ce se baga banii in table si manopera,mai urmeaza o vopsire completa,care nu e chiar ieftina.Cine o ia la 2000,sa o repare,avind in vedere costurile si anul de fabricatie?
                La maxim 1000 de euro,daca merge pe roti,ma poate avea de client.Ma intereseaza pentru piese.
                Ce varianta este ?
                Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

minim 1500

Comment

Originally posted by faithles
                    ti-am comentat eu aiurea vreun produs,de pui preturi aiurea
                    Eu am zis 1000 deoarece atit valoreaza la ora actuala....insa nu te opreste nimeni sa ceri si 3000 pe ea.

Comment

esti cumva vreun evaluator autorizat

Comment

Ce dotari are ? Eventual ma poate suna proprietarul la 0722.464.922 sau 0744.100.626.
                        Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

masina este modelul laureat are aer doua airbaguri geamuri electrice..............

Comment

Eu zic sa nu ii iei in seama pe niciunu...cere cat crezi tu ca face...
                            Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

Comment

Parerea mea este ca face 2000 E, daca nu are alte vicii decat ce se vede.

Usa stanga fata e intreaga, sau nu?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google