If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
jentile sunt in stare f buna, nu au nici o zgarietura, pozele sunt facute inainte sa pun rotile de iarna, Gumele sunt uzate aproximativ 30%, si am 2 bucati Toyo + una de rezerva ( au fost toate patru toyo dar mi-a fost taiat unul) + 2 bucati Bridgestone.
Preturile la jenti noi sunt 430-480 ron bucata (7x17), deci 300 Euro jentile sh mi se pare un pret rezonabil, iar 3 gume toyo care noi sunt 600 ron/buc + 2 bridgestone uzate 40-50% la 10 mil / 5 gume iar mi se pare un pret rezonabil la dimensiunile astea si starea lor... strict parerea mea...oricum banuiesc ca o sa se dea in primavara ca acum lumea isi cauta de iarna, dar cum nu ma grabesc sa isi faca lumea plnuri de viitor...
INTREBARE ! Cea de-a 4 (cu cauciucul taiat ) este noua - schimbata ? A fost lovita masina ca vad ca ai etrier normal , si pe partea cealalta rosu ?! (de la stanga la dreapta prima roata)
masina nu a fost lovita, etrierul pe dreapata a fost schimbat pt ca mi s-a rupt valva de aerisiere cand am schimbat lichidul de frana si nu am avut tp sa il mai vopsesc pt ca a 2 zi trebuia sa plec la mare si l-am cumparat si montat...o sa atasez poza cu cauciucul taiat mai tarziu cand o sa reusesc sa o descarc din telefon...
revin cu poza cauciucului taiat de unde se poate observa ca janta este intacta si caucuicul la fel, doar o taietura fina, de unde este exclusa varianta unui accident sau lovituri, zgarieturi....
daca mai sunt alte nelamuriri va stau la dispozitie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment