Deflectoare noroi oglinzi-40 lei,sticle oglinzi incalzite 40 ron , carlig bagaje portbagaj
[VAND] Diverse accesorii logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut Cosmin.Ma intereseaza si pe mine daca ai tubulatura incalzire spate cu tot cu agrafe prindere,sau cum se mai cheama,pt logan 2 si doi supoti ochelari sa pun unul in locul minerului de la sofer si unul mai sus de oglinda retrovizoare daca nu blocheaza microfonul,am inteles ca acel suport negru trebuie numai in zona oglinzii,astept preturi
Comment
-
Coletul a ajuns in stare buna.Am montat accesoriile.Mai sunt interesat si de cel din poza.Care este pretul pentru amandoua?
Comment
-
Originally posted by laurentiu08gl View PostSalut Cosmin.Ma intereseaza si pe mine daca ai tubulatura incalzire spate cu tot cu agrafe prindere,sau cum se mai cheama,pt logan 2 si doi supoti ochelari sa pun unul in locul minerului de la sofer si unul mai sus de oglinda retrovizoare daca nu blocheaza microfonul,am inteles ca acel suport negru trebuie numai in zona oglinzii,astept preturi
Originally posted by aure_badu View PostLa ce preț este cd-player ul din imagine? Se potrivește pe Logan ph1? Mulțumesc!
Originally posted by pufosu View PostColetul a ajuns in stare buna.Am montat accesoriile.Mai sunt interesat si de cel din poza.Care este pretul pentru amandoua?Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Butoane clima Logan 2 pentru PH1
Salut Cosmin,
Ma intereseaza si pe mine un set de butoane clima Logan 2 pentru a le monta pe o clima Logan PH1. Ai asa ceva? Am atasat si pozele puse de tine, as vrea sa fie exact ca astea deoarece am leduri albastre si cele cu plasticul rosu se vad urat.
Daca e ok, iti dau datele mele pe PM sa imi trimiti prin curier.
De asemnea, poti face rost de un set oglinzi electrice si incalzite cu semnalizare pe ele, ma intereseaza capac alb, la fel, vor fi montate pe PH1.
Bafta!Si nu ne duce pe noi in ispita, caci gasim drumul si singuri
Comment
Comment