Vand cd mp3 blaupunkt stok logan, arata si functioneaza ireprosabil, display negativ. Se vinde deoarece vreau sa-l inlocuiesc cu ceva cu usb si slot card. Pret 200 ron.
Vand CD Player Mp3 Blaupunkt Stok
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Akai CDplayer cu mp3, USB-aproximativ 160 lei-nou cu garantie
Un Blaupunkt Madrid (care e cu mult peste ala de pe Logan) nou, cu garantie- 349 de lei
Poate ca Blaupunktul oferit de tine la vanzare e bunisor, dar : n-are garantie, nu e tocmai varful de gama, e folosit.
Cu 88 lei cumperi chiar un CD player cu mp3 chinezesc (unde probabil e fabricat si Blaupunktul de pe Logan).
Daca era casetofonul Blaupunkt de pe Logan face fix 50 de lei.
Eu il voiam doar pentru ca nimeni nu s-ar obosi sa sparga o masina pentru asa ceva.
Fara suparare, ti-am dat niste informatii sa te orientezi asupra pietii.
Stima si tie.Last edited by mr.K; 19 November 2011, 16:05.
Comment
-
Nu e vorba de incapatanare pentru ca am vazut si auzit multe aparate audio auto si eu cred ca modelul astae totusi un aparat bun in ce priveste calitatea sunetului (am adaugat doua tweetere pe boxele din fata ) fata de altele care se gasesc an comert la aceeiasi bani.Cat despre praf, nu poate fi vorba pentru ca e inca pe masina si il sterg in fiecare zi. Iar despre pret, sub 150 roni nici nu ma gandesc sa-l dau; cred ca e pretul corect :50 ron cass-ul, 100ron track-ul, 150 ron mp3-ul (cumparatorul plateste transportul). Toate cele bune!
Comment
Comment