Alarme, Folie Omologata Rar, Polish Faruri Etc!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• posteaza eventual daca se poate si preturile te rog, multumesc anticipat

Comment

• Originally posted by Radu87 View Post
      posteaza eventual daca se poate si preturile te rog, multumesc anticipat
      Salut! Preturile variaza in functie de pachetul de servicii respectiv serviciul ales de client , daca te intereseaza un serviciu anume fii liber sa intrebi aici pe forum sau la telefon 0724.611.497 Andrei.
      Stima!

Comment

• Cat costa polisarea unui logan berlina si curatarea tapiteriei?

Comment

• Originally posted by Temelie View Post
          Am revenit cu o gama mai diversificata de servicii , geometrie roti ,polish caroserie, revitalizare vopsea, dressing profesional curatare tapiserie + elemente de interior tratament hidrofob pentru geamuri si/ sau tapiserie si multe alte servicii de detailing!
          0724.611.497
          Andrei
          am trimis si eu un pm. poti sa-mi dai un pret intr-un pm ?

Comment

• salut...cat costa colantarea cu folie carbon 3d la consola de la un logan ph1 dar executata in asa fel incat sa se vada si relieful de la admisia de aer...si ma intereseaza cat luati de vopsitorie la o piesa, daca aveti cuptor sau daca faceti retusiri...am cateva chestii pe la tabla care trebuiesc reparate si mi-e ca daca vopsesc intreg elementul iese diferenta de culoare. Loganul este culoare alb.

Comment

• Originally posted by lungu Dan View Post
              Cat costa polisarea unui logan berlina si curatarea tapiteriei?

aceeasi intrebare o am si eu
              sigpic

Comment

• ce presupune revitalizare vopsea? si care e diferenta fata de polish? Sau cand se recomanda una sau cealalta?

Comment

• Originally posted by lungu Dan View Post
                  Cat costa polisarea unui logan berlina si curatarea tapiteriei?
                  Salut depinde de starea in care e masina la exterior , adica de cati pasi e nevoie la polish , dar in principiu 350 se face , daca treaba e " tragedioasa" putem urca pana la 500 ron .
                  Stima!

Originally posted by neajiji View Post
                  ce presupune revitalizare vopsea? si care e diferenta fata de polish? Sau cand se recomanda una sau cealalta?
                  Revitalizarea consta intr-o decontaminare a caroseriei cu argila speciala + quick detailer si dupa caz , sealant, glaze, ceara carnauba, sau sintetica etc .
                  Last edited by Temelie; 14 May 2012, 09:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @ B997NDL momentan nu ne ocupam de electrica/electronica cu exceptia alarmelor si a xenoanelor.
                    @ kartush45 in general retusuri , dar momentan nu executam lucrari de vopsitorie dat fiind faptul ca lucram intr-un spatiu deschis .

V-asteptam in schimb cu o gama completa de servicii de detailing la preturi omenesti + servicii si materiale auxiliare de cea mai buna calitate ! Curatare tapiserie profesionala revitalizare bord & plastice polish faruri,polish integral, Curatare motor ,decontaminari [ clay bar + quick detailer] , aplicare de straturi de protectie vopsea [ glaze, sealant, ceara] etc tratarea geamurilor si a tapiseriei cu solutie hidrofoba ,igienizare interior , eliminarea mirosurilor neplacute ,tratare + intretinere chedere , Dressing interior /exterior [ bandouri ornamente etc] curatare/revitalizare/intretinere piele, si lista continua!
                    Asteptam eventualii doritori cu orice fel de intrebari,nelamuriri sau orice fel de cerere de informatii legate de serviciile noastre la

0724.611.497 Andrei

P.S Consilierea e gratis !
                    Last edited by Temelie; 15 May 2012, 09:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cat costa inbracarea in folie a consolei centrale la logan cu executia in asa fel incat sa fie vizibile si simbolurie de admisie a aerului

Comment

• Originally posted by kartush45 View Post
                        Cat costa inbracarea in folie a consolei centrale la logan cu executia in asa fel incat sa fie vizibile si simbolurie de admisie a aerului
                        ceva in genul asta ?
                        Attached Files
                        Last edited by Temelie; 16 May 2012, 15:06. Reason: poza

Comment

• Originally posted by Temelie View Post
                          Alarme maat 679 cu 5 ani garantie 200 de lei montaj inclus

Telefon 0724.611.497 [ Andrei ] sau 0727464357 [ Razvan]
                          aici intra si montaj deschidere portbagaj daca am motorasul ? dar avertizarea sonora pt marsarier? multumesc.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                            aici intra si montaj deschidere portbagaj daca am motorasul ? dar avertizarea sonora pt marsarier? multumesc.
                            Salut! momentan avem maat 679 la 250 ron ...s-a mai scumpit si despre montaj deschidere portbagaj si avertizarea sonora discutam separat.

OFERTA SAPTAMANII: Curatare + igienizare profesionala tapiserie, revitalizare plastic si ornamente interioare + dressing = [tratament pentru protectie si aspect curat si ingrijit] la numai 200 RON. Pentru 2 masini reducere de 10%.

Andrei 0724.611.497
                            Last edited by Temelie; 17 May 2012, 11:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• adica ce inseamna separat? nu mai e inclus ? ce inseamna cu totul?

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                                adica ce inseamna separat? nu mai e inclus ? ce inseamna cu totul?
                                Montajul alarmei propriu zis intra in acesti 250 ron .
                                Montajul motorasului pentru deschidere portbagaj se taxeaza separat
                                Total 280 ron
                                Stima!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google