Originally posted by cosmindan
View Post
Alarme, Folie Omologata Rar, Polish Faruri Etc!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by tzava View Postsalut,cat m-ar ajunge 2 bucati de llumar pt geam fata (stanga/dreapta)?eu am folie pusa pe masina .pe fata am 73% si as pune inca o folie peste ea ca sa o inchid,dar ambele sa nu ajunga la 5% ca pe spate.crezi ca poti sa ma ajuti?
Comment
-
@temelie... te-am sunat vineri dar bine ca n-ai rasp pentru ca am plecat mai devreme spre buzau si nu am prins blocajele din cauza viscolului... o sa revin cu un telefon peste vreo 2 sapt cand sper sa ajung in buc, poate e si vremea mai bunaCasa moara fetilii!
Comment
-
Originally posted by Temelie View Postpai nu are sens sa te complici , mai bine iti trimit direct un 50% si termini treaba o dai p-aia veche jos si aia e decat sa pui folie peste folie peste folie.....!
Comment
-
Originally posted by tzava View Postnu e asa,(parerea mea).ca pt asta am autorizatie.tu nu o sa-mi dai autorizatia aia din geam la 50%. asa daca o pun peste asta de o am pe fata ii scot hartia(autorizatia unde scrie ca e 73% plus abtibildul de pe geam) si sa demonstreze el ca nu e aia.asta e ideea.Oricum te rog zi-mi un pret pt fata.multumesc
Comment
-
salut. ma intereseaza si pe mine un pret informativ pentru o vopsire completa bara fata logan (cu vopseaua si lacul de la tine sau doar manopera cu ce am eu)Last edited by B-47-KisSMe; 14 February 2012, 18:12.Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!
Comment
Comment