Alarme, Folie Omologata Rar, Polish Faruri Etc!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cosmindan View Post
    Folie carbon pe o capota de Passat cat ma costa la voi?
    Astept un PM cu pretul.Multumesc.
    Salut! Ai Pm!

Comment

Oferi si autorizatie rar pentru folia montata la tine si se poate monta in aceasta perioada sau trebuie sa astepot sa se incalzeasca afara? Multumesc!
      sigpic

Comment

Originally posted by mamba View Post
        Oferi si autorizatie rar pentru folia montata la tine si se poate monta in aceasta perioada sau trebuie sa astepot sa se incalzeasca afara? Multumesc!
        Da se ofera autorizatie plus banut de autenticitate . se poate monta si acum fara nici o problema.

Comment

folia llumar are 3 sau 5 straturi? garantie oferi?
          un pret pentru folie luneta+spate (logan) si DOAR manopera pentru colantat consola centrala la bord, manerele la usi si stopurile (autocolantu l-am cumparat deja)
          Casa moara fetilii!

Comment

@ Gius Ti-am trimis PM verifica-ti casuta !
            Cu respect! O zi buna!

Comment

salut,cat m-ar ajunge 2 bucati de llumar pt geam fata (stanga/dreapta)?eu am folie pusa pe masina .pe fata am 73% si as pune inca o folie peste ea ca sa o inchid,dar ambele sa nu ajunga la 5% ca pe spate.crezi ca poti sa ma ajuti?

Comment

Originally posted by tzava View Post
                salut,cat m-ar ajunge 2 bucati de llumar pt geam fata (stanga/dreapta)?eu am folie pusa pe masina .pe fata am 73% si as pune inca o folie peste ea ca sa o inchid,dar ambele sa nu ajunga la 5% ca pe spate.crezi ca poti sa ma ajuti?
                pai nu are sens sa te complici , mai bine iti trimit direct un 50% si termini treaba o dai p-aia veche jos si aia e decat sa pui folie peste folie peste folie.....!

Comment

@temelie... te-am sunat vineri dar bine ca n-ai rasp pentru ca am plecat mai devreme spre buzau si nu am prins blocajele din cauza viscolului... o sa revin cu un telefon peste vreo 2 sapt cand sper sa ajung in buc, poate e si vremea mai buna
                  Casa moara fetilii!

Comment

Astept telefon......mama ei de vreme......asta e bre, om scapa noi si de dansa !

Comment

Originally posted by Temelie View Post
                      pai nu are sens sa te complici , mai bine iti trimit direct un 50% si termini treaba o dai p-aia veche jos si aia e decat sa pui folie peste folie peste folie.....!
                      nu e asa,(parerea mea).ca pt asta am autorizatie.tu nu o sa-mi dai autorizatia aia din geam la 50%. asa daca o pun peste asta de o am pe fata ii scot hartia(autorizatia unde scrie ca e 73% plus abtibildul de pe geam) si sa demonstreze el ca nu e aia.asta e ideea.Oricum te rog zi-mi un pret pt fata.multumesc

Comment

Originally posted by tzava View Post
                        nu e asa,(parerea mea).ca pt asta am autorizatie.tu nu o sa-mi dai autorizatia aia din geam la 50%. asa daca o pun peste asta de o am pe fata ii scot hartia(autorizatia unde scrie ca e 73% plus abtibildul de pe geam) si sa demonstreze el ca nu e aia.asta e ideea.Oricum te rog zi-mi un pret pt fata.multumesc
                        110 ron.......................

Comment

multumesc mult de informatie,numai bine

Comment

Incepand cu 20 martie vopsitorie/tinichigerie la cele mai bune preturi !

Comment

Valabil.......................................

Comment

salut. ma intereseaza si pe mine un pret informativ pentru o vopsire completa bara fata logan (cu vopseaua si lacul de la tine sau doar manopera cu ce am eu)
                                Last edited by B-47-KisSMe; 14 February 2012, 18:12.
                                Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google