Alarme, Folie Omologata Rar, Polish Faruri Etc!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Doar manopera 100 ron , despre restul nu ti pot spune momentan pentru ca si eu astept o oferta de pret in ceea ce priveste materialele de la un anume distribuitor in jur de 20 25 martie voi stii exact .
    Cu respect! O seara buna !

Comment

am si eu o intrebare..pe niciun geam pe care ai pus folie nu se vede abtipildul pe geam...nu lipesti nimic pe geam?

Comment

@ BlueStar_KWO ba se lipesc si acele abtipilduri dar fiind atat de mici mai greu sa iasa sau sa se vada in poze

Comment

mersi pt informatie. oricum daca e vorbim in perioada aceea ca nu am graba.
          Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

@ B-47-KisSMe ok, ramane sa ne auzim, oricum eu o sa postez aici in momentul in care dau drumu la treaba.

Comment

Valabil.......................................

Comment

Valabil!........................

Comment

Polisare si ceruirea vopselei faci?Si inca ceva:am bara fata putin crapata in partea stanga langa proiector,se poate repara?

Comment

Da facem si cosmetica auto! cat despre bara in principiu se poate repara, dar trebuie sa vad exact despre ce e vorba!

Comment

Un pret poti sa dai pentru polisare si ceruire?

Comment

Salut , spune-mi si mie te rog un pret la colantare stalpi, negru lucios , pentru MCV , toti stalpii...
                        sigpic

Comment

@ FANE_CLK ai pm ! @lungu Dan momentan nu iti pot da aceste detalii deoarece la vopsitorie+car detailing vom da drumu din martie 15-20 martie, daca vrei tinem legatura si cand vom avea o oferta de preturi pentru serviciile dorite de tine te vom contacta in cel mai scurt timp!
                          Cu respect! o zi buna!

Comment

Oricum in primavara am de gând sa repar bara si sa polisez toata masina.Numai bine

Comment

@ Iungu Dan ------> Perfect! Tinem legatura!

Comment

salut! am vorbit mai de mult despre o foliere... as vrea sa ajung pe 5, 6 martie cu masina la bucuresti... in principiu e ok pentru tine? o sa te mai sun saptamana viitoare dar vreau sa stiu preventiv daca imi fac drum (folie pe spate + niste oracal de la mine)
                                Casa moara fetilii!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google