If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand kit incalzire scaune pentru Logan originale renault noi. Pret 150 Ron
Setul contine:
- plasele incalzire spatar+sezut pentru scaunele pasager+sofer
- 2 butoane
Trimit in orice oras
ok, se pot pune butoanele in carenajele stock, daca se decupeaza acea "buza tehnologica"? adica in carenaj e suport pe buton, sau n-are cine sa-l tine fixat in gaura...? intreb, pt ca sunt direct interesat.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
exact , n`are cine sa`l tina in gaura
in carenajele speciale , exista suport special , apasarea butonului nu este chiar usoara , apesi destul ca sa faca click.
Carenajele au in mod normal o forma ce poate fi decupata dar nu stiu sigur daca vine bine butonul daca nu are lacas special, ar merge lipt probabil. pana la urma poti sa le pui oriunde
Mai rau este ca in momentul de fata nu mai am nici butoane. Plasele de incalzire se vand la 120 Ron cu tot cu transport fara butoane pentru cine e interesat. Cand o sa fac rost si de butoane o sa anunt.
mda, ai mai scris tu pe un thread initial ca ai tot setul , acum nu ai butoanele , maine nu mai ai una din "plase" , am zis sa ne vedem in bucuresti (ai zis ca esti din bucuresti ,dar esti plecat momentan prin tara) si vad ca nu ai mai dat nici un semn
Nu sunt din Bucuresti Cosmin, m-ai inteles gresit. Nu stiu ce sa zic poate prin decembrie sa ajung pe la Bucuresti si ai dreptate sa fi suparat ca am inceput post-ul ca am si acum numai am butoanele, dar am avut cam multe comenzi si nu ma asteptam, in schimb plasele de incalzire am destule pe stoc.
Azi am primit kit-ul de incalziri scaune de la Eugen91 (fabricatie 28.10.2011)...il recomand...
pacat ca nu mai are butoane...
eu am gasit alta solutie pentru pozitionarea butoanelor (cu unele mici modificari si doua ore de pilit)...maine o sa imi montez plasele pe scaune...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment