Originally posted by radutu
View Post
Vand Kit Incalzire Scaune Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
multumesc de apreciere...de explicat e destul de greu, dar o sa iti trimit un pm ca sa nu deviem thread-ul lui eugen...+ inca o poza ptr amatoriAttached FilesLast edited by radutu; 19 November 2011, 21:28.
Comment
-
Originally posted by radutu View PostAzi am primit kit-ul de incalziri scaune de la Eugen91 (fabricatie 28.10.2011)...il recomand...
pacat ca nu mai are butoane...
eu am gasit alta solutie pentru pozitionarea butoanelor (cu unele mici modificari si doua ore de pilit)...maine o sa imi montez plasele pe scaune...
Comment
-
Am comandat si am primit doua seturi, pentru patru scaune, foarte serios, RECOMAND! ;)
Aceleasi sisteme le am montate pe Aveo, achizitionate anul trecut din alta parte si sunt foarte multumit de ele, merita toti banii pe vreme rece!
Si totusi . . . 60 lei pt incalzirea unui scaun este pomana curata. Alte marci ofera aceste sisteme pentru cel putin 300 euro in plus la pretul de achizitie al masinii!
Se monteaza sub tapiteria originala.
Niste poze de la montajul pe Aveo:
Pozele originale au fost editate.
Te rog ca, pe viitor, sa incarci fotografiile DOAR prin "Gestiunea Atasamentelor", altfel ti le voi sterge!
Multumesc!Last edited by 77sky; 1 December 2011, 13:14.
Comment
-
salut as vrea si eu 1 kit de incalzire, mai ai pe stoc si la ce pret sunt?
Comment
-
Pai se poate folosi orice buton cu functie on/off Eu am pus butonul:
A costat vreo 2-3 lei.
Iar dupa cateva luni am gasit niste butoane de dimensiuni identice care aveau si desen cu incalzire + led, le-am inlocuit pe cele vechi (nu am poza la cele noi). A fost doar "fitza", functia a ramas aceeasi: on/off pt incalzire.
Le poti lega si direct pe contact, au oricum termostat care le cupleaza doar la temperatura scazuta si le decupleaza cand se atinge o temperatura mai inalta, dar cel mai sigur e legarea la butonAttached FilesLast edited by 77sky; 1 December 2011, 13:15.
Comment
Comment