Cumpar Corp Clapeta Marit

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Corp Clapeta Marit

Cumpar corp clapeta marit! Astept oferte!

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el!

Nimeni? Nu face nimeni asa ceva?

Comment

la logan vrei original ce vine pe masina sau vrei model modificat
      Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

originalul nu-i marit, e exact cat trebuie. omul vrea mai mare. deci de laguna/megane sau facut artizanal, daca exista asa ceva facut "pe genunchi".
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

bine zis pe genunchi

Comment

Scuze de off : 50% din tuningul din Romania e facut pe genunchi. Poti sa o faci si pe genunchi daca te duce capu` si o poti face chiar foarte bine !
            I My Honda !

Comment

Originally posted by ssandulescu View Post
              bine zis pe genunchi
              Mai bine ti-ai corecta posturile si ai folosi semnele de punctuatie decat sa aprobi aiurea.Din postul tau de mai sus nu se intelege nimic.
              Seba a pus in ghilimele "pe genunchi", adica ceva custom.

Mai mult ca sigur initiatorul topicului se refera la un corp clapeta de logan, marit.
              Se poate face, eu faceam mai demult, dar nu mai am de unde lua corpuri ieftine si nu mai renteaza.
              Se mareste interiorul corpului de la 44mm pana la maxim 50mm si se face o alta clapeta.
              Last edited by al!n; 4 March 2012, 18:58.
              AG 16 Y M A

Comment

parca golan se ocupa cu asa ceva
                sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Eu sunt de parere ca orice modificare adusa masinii facuta neprofesional iti poate cauza atat masinii cat si tie

Comment

Ce se are in vedere cand se doreste schimbarea asta?

Comment

eu am luat foc de la un casetofon cand aveam nova gt si de accea sunt impotriva modificarilor

Comment

@cristi

ia legatura cu golan91 sau razvanmaza si dupa ce ti-ai facut baga o impresie aici

o seara buna
                        sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by ssandulescu View Post
                          eu am luat foc de la un casetofon cand aveam nova gt si de accea sunt impotriva modificarilor

Buna asta!

Mai acum sincer pe genunchi sau cum o fie datoria mea incerc,daca merge mai bine e ok daca nu asta e! Roma nu a fost construita intr-o zi .Mersi de sfat baieti daca gasesc ,pun si va spun cum e!

Comment

eu am corp marit , jos este diferenta destul de mare , trage frumos , abia "ating" pedala si urca mult mai repede fata de unul stock.

daca ai ocazie si gasesti sau poti sa faci unul la cineva , ia`l cu toata increderea.

Comment

Nu cumva la Alex l-ai facut parca te-am sunat odata si mi-ai dat nr lui,da baiatul mi-a promis ca imi da de veste da nimic din vara!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google