Vand turbina, esapament, bara stabilizatoare si altele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand turbina, esapament, bara stabilizatoare si altele

Nu intereseaza pe careva un esapament complet pt diesel sau de la saxofon catre spate si pt benzina scos pe 2 tevi, sistem de prindere pe sistemul masinii fara adaptari, material aluminizat..montat pe masina mea din toamna trecuta diametrul de 60mm, acum inlocuit cu unul facut din inox. Pret accesibil sa-mi faca cineva o oferta ca nu vreau sa-l mai tin degeaba...

Vand turbina Mitsubishi TD025L3-0.8T-3.3 cea mai buna marca la turbine, adaptata prinderii pe logan dci. Presiune data de
    fabrica 1.35bari. Logan DCI dus cu turbina identica la 111CP si o presiune de 1.4bari pret 350euro.

Vand bara stabilizatoare de LOGAN cumparata de la Racing Nick noua, nici macar montata, pretul achizitie a fost 328lei eu o dau cu 250lei.

Vand de pomana maneta fara pozitie proiectoare si fara buton computer bord.

Vand amplificator, marca JVC, MOSFET, model ks-ax902. Modelul este pe doua canale, Bass Boost, avand o putere de 2x150W RMS, 2x300W muzical si se poate lega in punte dezvoltand o putere de 1x300w RMS, 1x600 muzical. Frecventa 20 Hz - 20000 Hz,
    nivelul distorsiunii de 0.8 %, frecventa Bass Boost 45 Hz, frecventa joase 50 Hz - 200 Hz , frecventa inalte 50 Hz - 200 Hz, pret 300lei.
    Last edited by crististreulea; 24 April 2008, 10:27.

Pentru fiecare chestie care o vinzi,fa thread separat !
    si pune pret
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google