Cumpar 2 amortizoare logan spate!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar 2 amortizoare logan spate!

Cum scrie si mai sus cumpar 2 amortizoare logan spate SH. Dar in stare BUNA. Nu strambe nu scrurse, nu cu 100.000 KM.
    De preferat BUCURESTI, Dar merge si prin PostaRO.

Sunt de acord cu regulamentu.

hai ca doresc sa cumpar

up
    Last edited by surender; 2 December 2011, 10:29. Reason: Automerged Doublepost

omule prin magazine ai fost sa vezi si ce preturi au unele noi de la no name pana la alea de origine ? daca ai rabdare vreo luna le schimb eu pe ale mele si poate mai reduc din investitie .

Comment

Doua amortizoare original Monroe noi cu garantie sunt 200 ron. Merita sa pui sh in conditiile astea?
      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

opa

am zis eu ceva de amortizoare de origine sau no_name?esti total pe langa subiect. De ce oare vorbiti in lipsa mea de psotul meu? aveti nevoie de posturi sau ce? poate nu oricine isi permite amortizoare noi sau poate vreau sa le intaresc... asa ca nu vad rostul posturilor voastre.

Comment

le dau eu pe ale mele 75 ron bucata , sunt la juma de pret cele de origine sunt 150 bucata . daca sunt cam piperate la pret scuze , dar asa este si replica ta la posturile noastre , se putea specifica ce vrei sa faci cu ele , am crezut ca vrei sa le pui pe masina si de aceea am spus sa te uiti dupa pret prin magazine.

si apropo am trei ani pe forumul asta , daca vroiam posturi macar unul pe zi si tot aveam o mie pina acum

Comment

Fiecare din noi ti-a dat un sfat prietenesc ca de aceea este forum, puteai sa raspunzi frumos, esti liber sa faci ce vrei.
            Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
            Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

El a dăşchis thread-ul si, dupa cum observati, doar el are dreptul sa vorbeasca aici. Asa ca terminati-va!
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

merci trium76 de oferta,dar vad ca esti din buzau, prea departe(si eu doresc cam pana duminica sa le iau).
                Nu mi s-au parut asa prietenoase raspunsurile voastre...daia am reactionat asa... asta am scris in anunt asta doresc sa cumpar ceva SH,dar cat mai bun. am gasit ceva bilstein in jurul sumei de 50 70 ron ... dar mai astept poate gasesc ceva oferte bune calitate/pret rezonabil.

Comment

Domnule
                  surender
                  Incepator
                  ....au fost doar niste raspunsuri....sfaturi...dar dumneata esti foarte ironic ca sa nu mai spunem ca esti recalcitrant la cele 16 posturi ale tale de pana acuma...daca nu-ti permiti niste sfaturi sau niste raspunsuri de la oameni care incearaca sa te ajute cumva sa nu arunci cu bani degeaba...atunci nu stiu ce cauti pe aici, in comunitatea noastra..NU ESTE FRUMOS CE AI FACUT, DE FAPT COMPORTAREA TA FATA DE MEMBRII DE PE ACEST FORUM.....de aceea ...TE ROG RESPECTUOS SA-TI CERI SCUZE PUBLIC AICI PE ACEST THREAD DESCHIS DE TINE....apoi sa te exprimi in cauza cu armotizoarele tale cat se poate de coerent adica sa duci ideea pana la capat ...ca ,daca spuneai din primul post ceea ce doreai si PTR. CE I-TI TREBUIA atunci poate nici tu nu primeai niste sfaturi "ne-prietenoase".Nu cunosc varsta ta dar aici nu ne conversam si nu ne purtam ca atare .Sper ca accepti acest sfat si vei tine cont pe viitor .
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Eu imi cer scuze pentru reactia mea,dar cand "vrea" cineva sa te ajute nu cred ca ar trebui sa se vorbeasca asa. Se poate inchide topicul ca e deja Of.
                    Am gasit 2 amortizoare "Monroe" la 100 ron.

Comment

sal ai PM , UP

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google