[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daniel si eu sunt interesat cat m-ar costa + montaj pe un Logan PH2.

Eventul daca se poate/exista cercul ce inconjoara lupa albastru.

Comment

• @catalin: ai pm

Comment

• pls pm si mie cu oferta. multumesc

Comment

• mdaniel76
          sa nu ma uiti si pe mine cu oferta care ti-am cerut-o
          pe pm
          ;)
          1.4 8V, 1.6 8V, 1.8 20VT, 2.8 for fun; 1.5 for city

Comment

• salut!
            cat ma costa lupele?+montaj?

Comment

• cat costa lupele +instalatia electrica fara becuri?

Comment

• lupe

@mario_09 ai pm
                @danutzu10: ai pm

@andreimanea: nu pot sa iti trimit pm, imi zice ca nu poti primi sau ai setat ceva sa nu priemsti pm. rezolva problema si da-mi de stiri cand ai pm functional
                Last edited by mdaniel76; 17 September 2012, 09:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Farurile pentru Ph2 am vazut ca sunt 1000ron , vreau sa stiu si eu care este pretul pentru ele + montaj . Astept pm.

Comment

• @marga: ai pm

Comment

• Iata si rezultatul muncii lui Daniel si pe masina mea ..super multumit sunt !!!
                      Attached Files
                      sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• daniel, ai demonstrat inca o data ca esti artist!

@ciuciosu: da jos tentativa aia de pleoape sau bad-boy (nu m-am prins exact ce vrea sa fie) ca strici tot farmecul...
                        Stock is boring...
                        My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

• Felicitari Daniel pt inca un client multumit... Mihai85, nici mie nu-mi plac pleoapele... Dar cu capota bad-boy arata de nu se poate...
                          Daniele, iti dorim putere de munca si te asteptam cu proiecte noi! Stii tu care...

Comment

• La mine neonul eimbinat sus si din acest motiv eu zic ca e mai ok cu pleoapa!!!
                            Poate sa pun pleoapa ceva mai dreapta nu asa de incruntata!!
                            sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Oricum, sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele ! O sa vezi ca o sa te bucuri de ele in fiecare zi si o sa incepi sa preferi sa mergi noaptea. Ca sa nu mai zic cat de misto sunt pe autostrada...
                              Inca o data sa le stapanesti sanatos !!!

Comment

• Salut Daniel. Ti-am lasat un offline pe mess, dar poate intri mai des aici, si de aceea te intreb si aici, cat ar mai costa un set de lupe cu angeleyes? Becuri, cablaje si drossere am.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google