[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt frumose, pacat ca nu merg pe ph2

Originally posted by mdaniel76 View Post
    In curand unul din colegii nostri de forum se va bucura de ele. momentan sunt nelipite. scuzati decorul

Cumva asta e faru de ph2 ?? :O incredibil ..
    Last edited by mutu_ionut; 10 February 2012, 17:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @mutu_ionut: e far de ph2 , inca nu au fost montate pt ca baiatul nu a mai putut veni din buzau la bucuresti pt montaj din cauza zapezii.
      Dar arata tare bine, recunosc

Comment

• astazi masina mea arata ceva de genu (poza 1).... astepta in garaj linistita ;))
        pe seara am inceput lucru la ea si dupa cateva ceai la bord si niste urari de mama (deh... frig afara ) am pus farurile (urmatoarele poze)
        din pacate n`am apucat sa mi dau seama cum sunt deoarece prin cartier era destul de multa lumina. abia astept sa mai treaca cateva ore ca sa mi dau seama de ce am facut ;))

PS. Stiu ca am becu de la pozitie pe partea drepata ars.
        PS2. Scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul
        Attached Files
        Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
        www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• am asteptat cu nerabdare sa vina seara sa plec spre casa sa vad daca s a meritat investitia in faruri.... dupa o mica portiune de drum unde drumul era iluminat am intrat intr o zona care pana aseara era intunecoasa .... si farurile stock indiferent de becurile pe care le aveam nu faceau mare branza am ramas efectiv socat de cat de bine pot vedea acum. pana acum 2 investitii mi se par esentiale pentru logan si anume:
          - franele (upgrade la cele de mcv)
          - farurile astea care isi fac treaba exceptional.
          O sa revin si cu poze de pe drum ;))

Comment

• Originally posted by morpheus2kro View Post
            am asteptat cu nerabdare sa vina seara sa plec spre casa sa vad daca s a meritat investitia in faruri.... dupa o mica portiune de drum unde drumul era iluminat am intrat intr o zona care pana aseara era intunecoasa .... si farurile stock indiferent de becurile pe care le aveam nu faceau mare branza am ramas efectiv socat de cat de bine pot vedea acum. pana acum 2 investitii mi se par esentiale pentru logan si anume:
            - franele (upgrade la cele de mcv)
            - farurile astea care isi fac treaba exceptional.
            O sa revin si cu poze de pe drum ;))
            Morpheus, bine ai venit printre fericitii posesori de morimoto d2s. Sunt intr-adevar exceptionale....
            Stiu ca poate sunt off-toic dar am ceva de comentat. Intr-adevar, trebuie mblat serios la frane, dar nu neaparat de mcv. Eu am MCV, s franele de fabrica sunt de kkt, se incing vara si devin elastice, etc. Eu am schimbat discurile la 28k km pt ca se ovalizasera.

DA, de mcv, ca si diametru de disc si etrieri, dar daca vrei ceva ca lumea mergi pe ZIMMERMAN, ATE sau BREMBO. Placute si discuri.
            Eu am ATE, si diferenta la franare este cam ca de la faruri stock la lupe morimoto...
            Succes !!!

Comment

• @ morpheus2kro: sa le stapanesti sanatos!
              abia astept sa se termine toata nebunia asta cu zapada, viscol si drumuri blocate, ca sa pot intra si eu alaturi de voi in clubul select al posesorilor de lupe morimoto!
              Stock is boring...
              My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

• Te asteptam cu drag. Cine stie, poate stabilim si o intalnire, intr-o sambata eventual, prin Bucuresti, cu Daniel invitat de cinste, sa mai schimbam impresii.... farurile pe vremea asta de kkt au fost de nota 20... morpheus cred ca e exaziat, cum eram si eu la inceput. Acum mi-e tare greu sa conduc alta masina, am senzatia ca imi bag degetele in ochi noaptea.
                Ce zici Daniel, comitem o intalnire ? Cei care au deja morimoto de la tine, si oricine altcineva mai este interesat sa vina sa le vada ? E o idee...

Comment

• Cu multa placere, luam legatura intre noi si stabilim. Cam greu sa il aducem pe Arpad de la brasov

Comment

• @mihai.85 - dupa ce o sa le ai puse pe masina o sa zici ca i alta din punctu asta de vedere ;)) eu acu abia astept sa se termine nebunia asta cu zapada ... sa le vad cum bat si pe uscat

@budaipmihai - franele de mcv pe berlina mie mi se par foarte eficiente (discuri brembo, placute ate, etrierii tot ate sunt ) scuze de offtopic.

Comment

• da din pacate c-am greu sa ajung pe la voi. Eu personal sunt foarte multumit cum bat farurile(am circulat si prin zapada, si pa asfalt ud, uscat si sunt chiar faine)
                      Numai bine baieti si bagati-va la FARURILE LUI DANIEL

Comment

• am trecut aseara pe niste stradute fara nicio sursa de lumina iar faza misto a fost ca: ziceai ca s a facut zi cand am trecut pe acolo ;))
                        personal foarte multumit
                        up de la mine ;))

Comment

• ai si instalatie xenon de 55W? cu lupe...normal...
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• @lucialina: Da

@morpheus2kro: ma bucur ca iti plac, sa le folosesti cu multa placere !!
                            Last edited by mdaniel76; 16 February 2012, 17:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• niste lupe g8?nu montezi in far

Comment

• ai lupele si farurile? sau doar lupele? Avand in vedere ca nu sunt lupele mele si nu am mai instalat g8 nu cred ca ma bag. totusi as vrea sa vad niste poze cu kitul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google