Salut. M-ar interesa si pe mine pretul unui astfel de kit de lupe, pentru un far care are bec H4. Ma intereseaza doar lupele si ornamentul ala cromat din fata. Becuri D2S am, ballasturi am. Multumesc anticipat si toate cele bune!
[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@mios: cablurile de legatura contin si firele care duc la clapeta electromagnetica. le ai si tu, numai ca au cuple diferite in cap. tu ai cuple de un fel , la mine sunt altfel. daca pastrezi cablurile tale trebuie sa tai apoi vechea mufa si sa faci cumva sa le inadesti cu cupla de la mine, eventual sa o tai si pe cupla mea de electromagnetica care intra in lupa.
Comment
-
@mios: nu imi dau seama de ce V imi zici, e vorba de firele care duc la lupa la electromagnet. Ai o cupla (mama) cu 2 fire in lupa pt electromagnet, si mai ai aceeasi mufa (tata) care vine dinspre cablul gros. la tine ai un fel de cuple, la mine sunt altfel. daca poti sa le tai si sa pui alte cuple e ok din partea mea.
Comment
-
mdaniel76
Lasa-mi te rog in privat un numar de telefon, vreau sa ma luminezi putin in acest domeniu...Sincer sa fiu din tot ce am citit si ce am vazut pana in prezent marfa asta a ta mi se pare cel mai ok din multe puncte de vedere.
Comment
-
@alinvrs
sa stii ca nu sunt platit pentru reclama, dar inainte sa achizitionez aceste faruri si eu m-am documentat peste tot.(poze, pret, calitate etc....). Poate ti se pare pretul un pic mai mare decat la altii, dar calitatea sa stii ca este foarte buna. De cand am aceste faruri nu mai este o probleme condusul noaptea. Daca vrei poze pot sa stau si eu la dispozitia ta.
Comment
-
cred ca 660 ron ar fi pretu pentru kitu de lupe + inelele pentru angel + faruri ph1 + instalatia electrica dar cel mai bine o sa te lamureasca Daniel.
lista nu se mai face deoarece nu s au strans suficienti doritori iar o parte din cei care eram pe lista avem deja farurile puse pe masina
abia astept sa le vad si pe ale lui mihai.85 sunt cele de ph2 puse pe masina .... care momentan e intepenita in zapada
chiar si la vreo 2-3 saptamani de cand le am puse pe masina inca mai raman uimit cat de bine poate sa se vadaDrive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
-
[QUOTE=morpheus2kro;1197067]cred ca 660 ron ar fi pretu pentru kitu de lupe + inelele pentru angel + faruri ph1 + instalatia electrica dar cel mai bine o sa te lamureasca Daniel.
multumesc pt raspuns!am primit mesaj de la daniel cu lamuriri.urmeaza sa il contactez.abia astept sa intru in posesia lor sa vad diferenta dintre ele si farurile stock cu xenon sau farurile cu lupe si xenon(am avut montate pe masina street storm,dar m-am lamurit cu ele)
Comment
-
acum iti zic din experienta ;)) nu o sa ti vina sa crezi ca este aceeasi masina ;)
am mers si cu xenon in farul stock (nu pe masina mea ) si cu lupele astea in faruri (si pe masina mea si am vazut si mcv-ul lui mihai ) si este o diferenta care o sa ti placa ;)) si ar mai fi si avantajul ca nu i mai orbesti pe cei din fata (de cand le am puse pe masina nu am primit nici mcar 1 flash ca as deranja din punctu asta de vedere.... )
acum singurul lucru pe care vreau sa l mai fac la faruri este sa schimb becurile de la pozitie cu unele cu leduri in rest nu o sa mai ai nevoie de altcevaDrive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
Comment