[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cat ma costa sa mi pui lupe in farurile mele cu tot cu montaj si vopsit oglinda negru mat ph2 etc ?ps sunt din craiova,ms

Comment

• @buricy, inca nu e gata, dar te anunt, in curand....

@93mrs: ai pm

Comment

• daniele, gata am terminat cu vopsitul, s-au uscat bine sticlele, cand sa trec pe la tine sa le las pentru montaj??? Respect !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

• Un prieten din Iasi doreste sa ne impartaseasca cateva poze cu farurile si lupele montate pe masina lui. angelul este rotit cu despartitura in sus, care la randul ei este mascata de pleaopa. efectul de pleoapa care "taie" din angel este demential. In curand vom avea poze si cu farurile cu lupe montate pe badboy
          Atasez pozele.
          Attached Files

Comment

• cu ph2-urile nu pui poze))>? numai Bine!
            MY CLA

Comment

• @prestige: dupa ce le pui pe masina , asa pozate separat nu are farmec, mai ales ca nici decorul din jurul lor nu ma avantajeaza ) pt ca nu am alte poze decat cele care ti le-am trimis

Comment

• maine,maine incerc sa le si pun numai sa ajunga....
                MY CLA

Comment

• Iti multumesc Daniel pentru faruri! Vreau sa zic, ca sunt extra super multumit Imi plac la nebunie
                  Un om de nota...nu am ce comenta, nu pot zice in cuvinte! RECOMAND!
                  Attached Files
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                    Iti multumesc Daniel pentru faruri! Vreau sa zic, ca sunt extra super multumit Imi plac la nebunie
                    Un om de nota...nu am ce comenta, nu pot zice in cuvinte! RECOMAND!
                    Sa le stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ele cum ma bucur si eu. Bine ai venit in "clubul" celor tunnariti de Daniel ! O sa vezi in timp, sunt dementiale.
                    Cat ai ? 5000k, 6000k? 35W, 50W ?
                    inca o data, sa le folosesti cu placere.

Comment

• Florin, arata bine rau de tot! Iar in combinatie cu negrul din faruri ,albastrul masinii..jantele....e trasnet. Succes maine la tunning show!

Mihai, lampile sunt de 6000k 35w. Inelul de angel este rotit cu despartitura in sus si acoperit de badboy
                      Last edited by mdaniel76; 2 June 2012, 03:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• chiar ca arata misto cu inelul rotit si acoperit de bad boy ... la pleoape mi se pare ca acopera si putin din lupa si nu sunt sigur daca afecteaza cumva lumina....
                        @Florin successsss!!! ai o masina tare frumoasa ;))
                        Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
                        www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• sal
                          sa nu te superi pe mine ca nu ti-am mai dat nici un semn dar am avut masina lovita si nu mi-a mai ars de lupe acum am reparat-o si revin la lupe sper ca nu te-ai suparat pe mine ,eu am banii de lupe pusi deoparte raman la 50w cum am vb ultima oara.sper sa ma intelegi.te salut si vb maine la tel

Comment

• salut. cat m-ar costa si pe mine sa imi pui lupe cu angel in farurile pe care le am cu tot cu xenon?

Comment

• daniele cu ale mele ce se mai aude ???
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• Salut Daniel,sunt mai mult decit interesat de achizitionarea farurilor ma intereseaza si montajul,cum putem sa luam legatura?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google