cat ma costa sa mi pui lupe in farurile mele cu tot cu montaj si vopsit oglinda negru mat ph2 etc ?ps sunt din craiova,ms
[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Un prieten din Iasi doreste sa ne impartaseasca cateva poze cu farurile si lupele montate pe masina lui. angelul este rotit cu despartitura in sus, care la randul ei este mascata de pleaopa. efectul de pleoapa care "taie" din angel este demential. In curand vom avea poze si cu farurile cu lupe montate pe badboy
Atasez pozele.
Comment
-
Iti multumesc Daniel pentru faruri! Vreau sa zic, ca sunt extra super multumit Imi plac la nebunie
Un om de nota...nu am ce comenta, nu pot zice in cuvinte! RECOMAND!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by FloNZN View PostIti multumesc Daniel pentru faruri! Vreau sa zic, ca sunt extra super multumit Imi plac la nebunie
Un om de nota...nu am ce comenta, nu pot zice in cuvinte! RECOMAND!
Cat ai ? 5000k, 6000k? 35W, 50W ?
inca o data, sa le folosesti cu placere.
Comment
-
Florin, arata bine rau de tot! Iar in combinatie cu negrul din faruri ,albastrul masinii..jantele....e trasnet. Succes maine la tunning show!
Mihai, lampile sunt de 6000k 35w. Inelul de angel este rotit cu despartitura in sus si acoperit de badboy
Comment
-
chiar ca arata misto cu inelul rotit si acoperit de bad boy ... la pleoape mi se pare ca acopera si putin din lupa si nu sunt sigur daca afecteaza cumva lumina....
@Florin successsss!!! ai o masina tare frumoasa ;))Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
-
sal
sa nu te superi pe mine ca nu ti-am mai dat nici un semn dar am avut masina lovita si nu mi-a mai ars de lupe acum am reparat-o si revin la lupe sper ca nu te-ai suparat pe mine ,eu am banii de lupe pusi deoparte raman la 50w cum am vb ultima oara.sper sa ma intelegi.te salut si vb maine la tel
Comment
Comment